Islami Flört Nasil Edilir???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burda kimse kimsenin kankisi değil. Forumlar çok hassas ortamlardır. Bilgi paylaşımı için tesis edilmiş opelim.net gibi güzide platformlar bu tip tartışmalarla kesinlikle yara alır. Hassas mevzuları tartışmaya açmakta tabii ki beis yok ama burda pek şık olmuyor. İnsanlar birbirlerinin kalbini kırmakla ve monitörlerin ardında bilenmekle kalıyor. O yüzden ben de din, ırk, siyasi konuların burda ya çok seviyeli bi şekilde ya da hiç konuşulmamasından yanayım.

haklısınız.. bende zaten konuyu açtıktan sonra ve yazıyı yayınladıktan sonra gelen ilk tepkiden sonra art niyet yoktur konu mizah konusudr dedim.. Ve bir tepki daha gelince konuyu sildim, ortam gerilmesin diye.. ama germek isteyen varsa sonuna kadarda gererim!!

Akilli Insan Düşündüyü Her şeyi Söylemez Fakat Söyleyeceyi Her şeyi Düşünerek Söyler

EVET BİDE 'DAM ÜSTÜNDE SAKSAĞAN VUR BELİNE KAZMAYI'VAR...

başka atasözü,deyim,özdeyiş söylemek isteyen varsa tam yeri.. devam arkadaşlar.

olay saçmalıkla dolmuş evet ağır ithamlar var ben şahsım adına kınadım ve arkadaş konuyu sildi teşekkür ettim ..

bu konuya mizah diye bakan arkadaşlar danimarka vs ülkelerde peygamberimizin karikatürü çizildiginde de mizahla bağdaşmıyormuydu neden o kadar öfkelendik demekki her konu mizah değil ve burda başı boş gelişi güzel kelimeler sarf etmek te bu anlamdan hiç hoş degil yazdıklarınızda geri kalmış kişler olarak bahsedilmiş kimseler var evet ben geri kalmışım buyrun ilerlertin bakalım ................!

Öncelikle doğru konuşmasını öğrenmelisin.Daha sonra bilgi ve eğitim işine gelince ben yüksek makina mühendisiyim yani eğitim seviyem senin tahmininden daha yüksek.Bu gibi bir çok forum sitesinin kuruculuğu ver yöneticiliğ yaptığımdan ne zaman ortalık karışır karışmaz senden daha iyi bilirim.Ayrıca hala senin gibi seviyesizce insanları yargılamaya devam eden yöneticileride göreve çağırıyorum
Okumakla adam olunmuyor efendim...

yüksek makine mühendisi olduğunu söyleidğin çok iyi oldu bende eğitim bazı insanları geliştiremeyeceğine kanıt arıyordum güzel bir malzeme oldun.. seviyem sana göre düşükse bu benm için bir şereftir!!!
abartma gökhan çok sert bir tepki bu!!!

Düşünceme gelince bence o kadar da abartılacak bi olay değil...Orda islamiyetle dalga geçilecek bir olayda göremiyorum.Başka bir başlık daha var Amerikanlarla Türkler diye o konuda kimle dalga geçiliyor!!!

Arkadaşlar konuyu uzatıp birbirinizi kırmanın anlamı yok. Arkadaş bilmeden, sonucun böyle olacağını tahmin etmeden bir hata yapmış, daha sonra hatasını fark edip konunun başlığın kapatılmasını istemiş. Anladığım kadarı ile kötü niyetli değil. Tecrübesizlikten kaynaklanan bir olay. Her türlü hassas konularda bir kaç kere düşünüp bir kere konuşmakta fayda var. Hepimiz hata yapabiliriz. Konu sonlanırsa daha iyi olacağı kanısındayım, yoksa kırgınlıklar olacak gibi.

olay saçmalıkla dolmuş evet ağır ithamlar var ben şahsım adına kınadım ve arkadaş konuyu sildi teşekkür ettim ..

bu konuya mizah diye bakan arkadaşlar danimarka vs ülkelerde peygamberimizin karikatürü çizildiginde de mizahla bağdaşmıyormuydu neden o kadar öfkelendik demekki her konu mizah değil ve burda başı boş gelişi güzel kelimeler sarf etmek te bu anlamdan hiç hoş degil yazdıklarınızda geri kalmış kişler olarak bahsedilmiş kimseler var evet ben geri kalmışım buyrun ilerlertin bakalım ................!
Karikatürle bu olayıı bağdaştırmayın İkisi aynı şey değil.Birinde peygamberimiz söz konusu.Bunda ise sadece insanlar mizaha alınmış...

Arkadaşlar konuyu uzatıp birbirinizi kırmanın anlamı yok. Arkadaş bilmeden, sonucun böyle olacağını tahmin etmeden bir hata yapmış, daha sonra hatasını fark edip konunun başlığın kapatılmasını istemiş. Anladığım kadarı ile kötü niyetli değil. Tecrübesizlikten kaynaklanan bir olay. Her türlü hassas konularda bir kaç kere düşünüp bir kere konuşmakta fayda var. Hepimiz hata yapabiliriz. Konu sonlanırsa daha iyi olacağı kanısındayım, yoksa kırgınlıklar olacak gibi.

arkadaşın konuyu silmesi bir iyi niyet göstergesidir elbetteki art niyet olamaz ama konu kişiler hakaret geldi ve hiç hoş olmadı ...

Karikatürle bu olayıı bağdaştırmayın İkisi aynı şey değil.Birinde peygamberimiz söz konusu.Bunda ise sadece insanlar mizaha alınmış...

mizahı her konuda sanaat olarak degerlendirenler için yazdım
ATATÜRK içinde yazılıyor paylaşalımmı? yani mizah diyip geçelimmi?

mizahı her konuda sanaat olarak degerlendirenler için yazdım
ATATÜRK içinde yazılıyor paylaşalımmı? yani mizah diyip geçelimmi?
ATATÜRK'e yazılanlar veya yapılanların art niyetli insanlar olduğunu hepimiz biliyoruz.Yanlız bu yazıyı yazan kişiyle bu konuyu yazan arkadaşımızın sadece Mizah amaçlı konu paylaştığını biliyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri