Islami Flört Nasil Edilir???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mizah bir sanattır...erkek-kadın inançlı-inançsız güzel-çirkin hiç bir ayrım gözetmeden yapılabilir...yazıyı okudum tartışmaya açık bir hususta bulamadım...tamamen arkadaş yorumsuz olarak mizahı buraya aktarmış...

İnsanların inançlarını alay konusu yapmak hoş değil.
çok ayıp başka konumu bulamadın

sitedeki bir konuda edeple ilgili bir yazı yazmıştım yayınlanmamıştı bu konuyu nasıl müsade edildi anlamış deyilim

Son düzenleme:
Valla bravo tüm ülkede yok sen dincisin yoksen açıksın diye kutuplaşmaların başladığı bir zamanda bir arkadaşımızın açtığı konuya bak "İslami flört nasıl edilir?" Ya arkadaş hiç işin gücünmü yok yoksa kendine işmi arıyorsun.Senin inancın beni hiç ilgilendirmez ama %99 İslam dinine inanmış bir ülkede bu tarz bir tartışma yapamazsın.Yöneticilerden ricam bu topiğin kaldırılması ve muhterem arkadaşımızın uyarılmasıdır. :mad: :mad: :mad:
teşekkür ederim katılıyorum

:confused:

kimsenin kimseyi bu şekilde itham etme hakkı yoktur
ve
esfan sen öyle tartışmaların içine düşecek kadar bilgisiz ve eğitimsizsen o senin sorunun!!

Aklı olan insan kutuplaşır mı? sen işine bak kutuplaşma bence... Benim inancımıda bence hiç sorgulama. Tartışma çıkmasın diye ben içeriğini sildim konuyu kendim kapatamadğım için de kapatamadım bunun üzerine hala laf söyleyip tartışma ortamı açacağını susmanı tercih ederdim!!
:good::good::good:
Biz göremedik ayrıca. Hoşuna gitmeyen bakmasın. Güler geçerdik, sonuçta "mizah"

esfan sen öyle tartışmaların içine düşecek kadar bilgisiz ve eğitimsizsen o senin sorunun!!

Aklı olan insan kutuplaşır mı? sen işine bak kutuplaşma bence... Benim inancımıda bence hiç sorgulama. Tartışma çıkmasın diye ben içeriğini sildim konuyu kendim kapatamadğım için de kapatamadım bunun üzerine hala laf söyleyip tartışma ortamı açacağını susmanı tercih ederdim!!

Öncelikle doğru konuşmasını öğrenmelisin.Daha sonra bilgi ve eğitim işine gelince ben yüksek makina mühendisiyim yani eğitim seviyem senin tahmininden daha yüksek.Bu gibi bir çok forum sitesinin kuruculuğu ver yöneticiliğ yaptığımdan ne zaman ortalık karışır karışmaz senden daha iyi bilirim.Ayrıca hala senin gibi seviyesizce insanları yargılamaya devam eden yöneticileride göreve çağırıyorum

Ya arkadaş hiç işin gücünmü yok yoksa kendine işmi arıyorsun.

Merak ettim sadece, bu forum cok derin konularin tartisildigi, bir felsefe, bir siyasi forum mu???? Tabiri caizse " Geyik " yapilan bir ortam, arkadasin yaptigida bir " Geyik " muhabbeti... Ne var bu kadar agrasif davranacak ????? Hem ayrica oyle bir yaziyi yazmak " Issislik-gucsuzluk " ise, ona cevap vermek " Issislik-gucsuzluk " degil mi????

Merak ettim sadece, bu forum cok derin konularin tartisildigi, bir felsefe, bir siyasi forum mu???? Tabiri caizse " Geyik " yapilan bir ortam, arkadasin yaptigida bir " Geyik " muhabbeti... Ne var bu kadar agrasif davranacak ????? Hem ayrica oyle bir yaziyi yazmak " Issislik-gucsuzluk " ise, ona cevap vermek " Issislik-gucsuzluk " degil mi????

Bu tarz paylşım forumlarında her kesimden vatandaşımız bulunur.burada söylenecek en ufak yanlış bir kelimenin nasıl bir sonuç doğuracağını tahmin etmek için çok zeki bir insan olmamız gerekmez.Özellikle ülke,ırk ve din gibi konularda mizah yapılmaz ve yapılmamalıdır.Bu duruma isteyen katılır isteyen katılmaz.Ben ve benim gibi bir çok insan bu durumdan rahatsız olmaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri