Islami Flört Nasil Edilir???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mizah dediginiz sey, olaylara bir baska pencereden, daha esprili bir bakis acisiyla bakmaktir (En azindan benim anladigim kadariyla). Is hakarete varmadigi surecede zararli bir yani yoktur ki , arkadasin yazdigi yazidada bir hakaret kesinlikle soz konusu degildi... Mizaha, espriye insanlarin gosterdigi tepki, insanlarin egitimi,kisiligi, kulturu,olgunlugu vs. gibi bir cok faktorle orantilidir. Sizin yasinizda, sizin tahsilinize sahip birinin daha sogukkanli, daha anlayisli, daha olgun olmasini temenni ederdim....

Flört terimini açıklamak lazım.Flört erkek ve bayanın aralarında herhangi bir sözleşme olmadan (nişan, nikah vb.) birlikte olmalarıdır.Kızları olan babalar flört kavramına olumlu bakıyorlarsa onlar için sorun yok.Şahsen ben olumlu bakmıyorum.Aralarında belli bir akit olmadan gerçekleşen birlikteliklere karşıyım.O tür birlikteliklerin her iki taraftan neler götürdüğü de aşikardır.Onun için her türlü birliktelikler bir akit bağlamında olmalıdır.

Flört terimini açıklamak lazım.Flört erkek ve bayanın aralarında herhangi bir sözleşme olmadan (nişan, nikah vb.) birlikte olmalarıdır.Kızları olan babalar flört kavramına olumlu bakıyorlarsa onlar için sorun yok.Şahsen ben olumlu bakmıyorum.Aralarında belli bir akit olmadan gerçekleşen birlikteliklere karşıyım.O tür birlikteliklerin her iki taraftan neler götürdüğü de aşikardır.Onun için her türlü birliktelikler bir akit bağlamında olmalıdır.

orkun abiiiii :) ya abi sen başlığı okuyup haklı olarak güzelce yorumunu yapmışsın...ancak işin aslı böyle değil...yani bu konuyu açan arkadaş bu soruyu sormuyor...bir mizah yapmışlar...arkadaşta onu buraya aktarmış(tı)

orkun abiiiii :) ya abi sen başlığı okuyup haklı olarak güzelce yorumunu yapmışsın...ancak işin aslı böyle değil...yani bu konuyu açan arkadaş bu soruyu sormuyor...bir mizah yapmışlar...arkadaşta onu buraya aktarmış(tı)
Olsun be kardeş.Bilgi verdik işte........

niye kaldırdınız yaa..biz göremedik...hoşuna gitmeyen okumaz ve bakmaz,,eğer bakıp da hoşuna gitmezse bir daha bakmaz..kendimize uymayan tüm düşüncelere izin vermeyecek miyiz..

malesefki halkımız henüz bu kadar gelişebilmiş..

Bence asıl mizah bazılarının resmi bile görmeden "ne var bunda" şeklinde savunuculuk yapmaları. :)

Öncelikle doğru konuşmasını öğrenmelisin.Daha sonra bilgi ve eğitim işine gelince ben yüksek makina mühendisiyim yani eğitim seviyem senin tahmininden daha yüksek.Bu gibi bir çok forum sitesinin kuruculuğu ver yöneticiliğ yaptığımdan ne zaman ortalık karışır karışmaz senden daha iyi bilirim.Ayrıca hala senin gibi seviyesizce insanları yargılamaya devam eden yöneticileride göreve çağırıyorum

yüksek makine mühendisi olduğunu söyleidğin çok iyi oldu bende eğitim bazı insanları geliştiremeyeceğine kanıt arıyordum güzel bir malzeme oldun.. seviyem sana göre düşükse bu benm için bir şereftir!!!

bu konun kilitlenmesi lazım. yoksa sonuçlar pek hoş olmayacak. Allah aşkına bu forumda bi görevli yok mu?

burda kimse kimsenin kankisi değil. Forumlar çok hassas ortamlardır. Bilgi paylaşımı için tesis edilmiş opelim.net gibi güzide platformlar bu tip tartışmalarla kesinlikle yara alır. Hassas mevzuları tartışmaya açmakta tabii ki beis yok ama burda pek şık olmuyor. İnsanlar birbirlerinin kalbini kırmakla ve monitörlerin ardında bilenmekle kalıyor. O yüzden ben de din, ırk, siyasi konuların burda ya çok seviyeli bi şekilde ya da hiç konuşulmamasından yanayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri