Insp kaldırılması hk

JohanGielen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar insp yazısı çıktı servise goturmuyorum aracı sürekli yağını vs değiştirdiğim yer var bu nedenle bu yazıyı silmek istiyorum internetten araştırdım bir türlü çözüm bulamadım yardimci olursanız sevinirim Teşekkürler

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Selamlar, Firen ve gaza basılı iken Km sıfırlama tuşuna 5 sn basın. Kolay gelsin.

Konta aç dene, konta kapalı dene olmadı çalıştır dene ;) aklında kalmasın :)

Peki deneyeyim yardimlariniz için teşekkürler

km sıfırlama dugmesıne kontak kapalıyken basılı tutarak kontagı acıp 4-5 sn bekledıgınzde ekranda degısıklık olacak sonra dugmeyı serbest bırakın. ekrandan Servis uyarısı silinecektir... 30.000 km ve 1 sene surenız var. bu süre zarfında bir daha yanmayacaktır.

km sıfırlama dugmesıne kontak kapalıyken basılı tutarak kontagı acıp 4-5 sn bekledıgınzde ekranda degısıklık olacak sonra dugmeyı serbest bırakın. ekrandan Servis uyarısı silinecektir... 30.000 km ve 1 sene surenız var. bu süre zarfında bir daha yanmayacaktır.

çözüm yolu doğru fakat ben 15.000 km diye biliyorum.

Peki fren yada gaza basmak gerekir mi benim aracimin modeli 2009 fark edermi Teşekkürler

tesekkurler , bizim merivadada insp yazisi cikiyor deniyim bakalim gecicekmi :-). bende bu yaziyi nasil sileriz diyordum :-). bide ariza lambasi yaniyo bu hafta gider gitmez ariza kodlarini okucam bakalim neymis sorunu , buyuk ihtimal katalizor bos oldugundan oksijen sensoru arizasi veriyodur :-).

Geri