yok o kasaya ben tapıyorum modele motora bakmam o konuda .yürüyen aksamında ve kazası olmasın benim için sorun değil
gönül ister sıfır almak ama maddiyat işte..

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şimdi o konu bam başka
arabayı kendim için alıyorsam modeli umrumda bile olmaz çünkü para kaygısıyla yada satmak için almam gerekirse 1 milyar harcar sıfır motor yaptırırım gerekirse 1 milyar daha harcar komple içini kaportayı sıfırlatırım bunu sevdiğim için yaparım zaten bu düşüncede benim gibi insalar olmasaydı ikinci el denen bir piyasa olmazdı
zaten bu tip sokaklarda yüzbinlerce araç sahibi var aracına kız arkadaşı hanımından fazla değer veriyor para harcıyor gözü gibi bakıyor satmam diyor her kezin çevresinde vardır bu tip insalar eminim bu forum da da vardır benim çevremde bile ilk sahibi oldukları 15 yaşında araba kullanan insanlar var bunlar paraları olmadığı için değil adamlar arabalarına aşık oldukları için satmıyorlar
ama aracı ticari kaygım varsa tabiki modelli araç alırım satarken para etsin diye...
ama bu iki izhniyetteki insanların kesinlikle anlaşması imkansızdır biri arabaya model para kaporta diye bakarken yani maddi bir gözle bakarken diğeri ona manevi bir gözle bakar