Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaslar 6 yildir kullandigim astrami degistirme zamani geldi insignia alcam ins. Insignia 2.0 l 110 hp 130 hp 160 hp 3 secenegim var fikir alabilirirmiyim lutfen..... Iyi ve kotu
Öncelikle yeni alacağınız aracınızın hayırlı olmasını dilerim Hikmet Abi..Ardından da satmayı düşündüğünüz araca bakayım derken 1.9 cdti astra H gördüm dedim ki böyle bir astra var mı HB ? Sonradan da ülkenize bakınca anladım.. ne güzelmiş ..Burada 1.9 cdti astra H çok çok nadir..Hatta hiç yok desem yeri..Çok uzatmadan bildiğiniz gibi insignia yılın otomobili seçildi..Gerçi üzerinden 5 yıl geçti ve şimdilerde makyaj denemeyecek ölçüde değişim geçirmeye hazırlanıyor..Uygun ifade kasa değiştirme diyebiliriz..Ne var ki yeni tasarım bana pek cezbedici gelmedi..Yeni mazda 6 nın Avrupa versiyonu duruyor..Astra nıza bakacak olursak oldukça güçlü ve bir o kadar da tutumlu..Haliyle yeni insignia da size aynı tatmini veremez ise ya da bekledğiniz gibi çıkmaz ise psikolojik hissiyat olarak opelden bile soğumanıza kadar gider..Maşallah yaşadığınız ülkede her türlü motor opsiyonu ve eminim ki donanım opsiyonları da sunuluyor..Madem öyle 160 hp lik insignia ve 4x4 flex ride şasi sistemli bir insignia 1.9 cdti astra h tan sonra anca keser.. Zaten gırtlağına kadar dolu bir araç alacaksınız..Diğer bir kişisel önerim de ''makyajlı'' insigniaları beklemeniz..
Yakın bir zaman içinde 1.6 136hp/320nm lik dizel motorla birlikte 2.0 dizel motorlar da güncellenecek mi acaba? Eğer öyle bir durum olursa şiddetle yeni motoru beklemenizi tavsiye ederim, 2.0 160hplik motor seçeneğinin ortalama yakıt tüketimi 9.5lt, yaşadığınız yerdeki akaryakıt fiyatlarını bilmediğimden de ekonomik olup olmayacağı konusunda net yorum yapamayacağım, o kısmını size bırakıyorum.