bende insignia çok beğeniyorum..
bence insignia sahiplerinden bilgi almak lazım, acaba içlerinden ulan bu araba değil de altımda bi bmw olsa diye geçiyo mu ? yoksa insignia tüm beklentileri karşılıyo mu??
ben ilk geldiğinde 2009 da çok kısa mesafede test etmiştim, 1.6 110 beygir civarında olanını.. araba güzeldi iyiydi , ama bana biraz yumuşak gelmişti mesela, bi bmw ya da vectra cdx de ki gibi yola basıyo gibi hissedememiştim, bir de aynaları yuvarlağımsı hoşuma gitmemişti, ama dediğim gibi çok çok kısa bir testti
eğer bi insignia sahibi ben arabamı çoğu mersoya bmw ye değişmem diyosa, insignia bence kesinlikle alınır.. zaten bahsettiğim markaların ortalama bi modeli olmuş 150.000 tl , sıfırını almak zaten zor, ya 2 3 yaşında bi araç ya da kendi sıfır insignian.. tabi aracın büyük oluşunu falan da iyi değerlendirmek gerekiyo..
he bir de geçen seneki fuarda bi sürü arabanın içine bindim, buna mercedesler de dahil, ama bmw lerin kapıları kitliydi.. en beğendim araç kesinlikle insigniaydı.. opc ve spor koltuklu modeliydi.. araç içine oturunca al götür beni diyodu resmen, yeni nesil mercedeslerde falan o hissi yakalayamamıştım.. astra j nin de içi iyiydi, yani yeni nesil opellerin kokpiti bence çok iyi