Bu mantığı ben çözemiyorum ya, altında 30bin liralık arabası olanlar, çıkıp "100 bin liralık araba almış LPG taktırmış" diye eleştiriyorsunuz, ama sonra kendi aracınıza taktırıyorsunuz. 5bin liralık tofaş a binen de size kızsın o zaman "30 bin liralık arabaya biniyor LPG taktırmış" diye?
LPG nin, takıldığı arabanın değeriyle ne alakası var? 30 bin liralık arabaya takılabiliyorsa, 50 bin liralık arabaya da takılır, 100 bin liralığa da. Adam 50bin lira vermiş insignia almış, 5 yılda bir 50 bin de benzine mi versin? Taktırır LPG sini, 5 sene biner sonra satar o arabayı LPG den ettiği karı üstüne koyup sıfırını alır. Bu kadar basit bir hesabı siz yapamıyor musunuz?
Adamın parası var diye hepsini benzine mi harcasın yani? Herkes sizler kadar vurdumduymaz değilse ekonomik anlamda, suç mu bu? Ben LPG li araba kullanıyorum, siz benzinli kullanıyorsunuz. Ben size km başına benden çok para harcadığınız için "ENAYİ" demiyorsam eğer, sizin de bana ve benim gibi LPG taktıran insanlara "CİMRİ" deme hakkınız yok!
Değil 50 bin liraya 150 bin liraya araba alsam ona da LPG takarım. Bu durumda ben sizin gözünüzde "CİMRİ" olduğum kadar, siz de benim gözümde "ENAYİ" olursunuz...