Insignia 1.6T LPG

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan browerdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
80 bin lira mı hangi araç ??? 1.6 t 55 milyar değilmi

zaten şu insigniaları yakında ferrari fiyatına çıkarıcaksınızya hadi neyse :D :D

55 bin tl lik insigniayı yarın satmaya kalksanız 45 bine rahat satarsınız

ama fazla harcadığınız fazla yakdığınız benzini geri alamassınız..

zengin zaten böyle zengin oluyor diğer mantıkla düşünen kimse zengin kalamaz yada olamaz zaten...

hayla tutturmuşsunuz arkadaşlarım bir türkü onu alıcağına bunu alsın hiç almasın falan filan siz zannediyormusunuzki piyasadaki x5 ler navigatorler ve diğerleri benzinle çalışıyor gidin bakalım bir benzinliğe oturun lpg pompasının önüne bakın bakalım nasıl araçlar gaz alıyor aklınız şaşar....

ben konyada çok büyük bir holdingin merkezine gitmişdim adamlar sırf gece gündüz ayarı için otomatik zamanlayıcı almışlardı elektrikden tasarruf için o aletin fiyatı nerden baksanız 4-5 milyar şimdi diye bilirsinizki ne var canım iki ampül fazla yansın yada erken yansın ne olucak ki koskoca holding batmazya.. ama adamlar onları düşünerek zengin oluyorlar işde..

insignia fiyatlarınada ben noktayı koyayım
insig.png
[/URL][/IMG]

lpg den ne anlıyorlar hayret madem böle bi araba alacan benzini düşünmeyecen düşüneceksen almayacaksın gidip şahin brodway doğan alcan tüp bunlara yakışıyo:=((

insignia fiyatlarınada ben noktayı koyayım
insig.png
[/url][/IMG]

evet burdaki mevzusu geçen araç 1.6T olan 50 yada 55 milyarlık versiyon...

ya millet yeni 5,30 lara falan takıyo insignia neki yani benim müsterim 2008 a4 e taktırdı neolcakki yani

evet burdaki mevzusu geçen araç 1.6T olan 50 yada 55 milyarlık versiyon...

yanlış hatırlamıyorsam 80 bin tl diye yazan arkadaş cdtı insignia dan bahsediyordu.

iyide arkadaşlar araca sonradan takılan lpg garantiyi bitiryo..iki yıl icinde moor beyni motor vs arıza yaparsa benzinden yapacağı tasarrufu fazlası ile alır:D

Bu mantığı ben çözemiyorum ya, altında 30bin liralık arabası olanlar, çıkıp "100 bin liralık araba almış LPG taktırmış" diye eleştiriyorsunuz, ama sonra kendi aracınıza taktırıyorsunuz. 5bin liralık tofaş a binen de size kızsın o zaman "30 bin liralık arabaya biniyor LPG taktırmış" diye?

LPG nin, takıldığı arabanın değeriyle ne alakası var? 30 bin liralık arabaya takılabiliyorsa, 50 bin liralık arabaya da takılır, 100 bin liralığa da. Adam 50bin lira vermiş insignia almış, 5 yılda bir 50 bin de benzine mi versin? Taktırır LPG sini, 5 sene biner sonra satar o arabayı LPG den ettiği karı üstüne koyup sıfırını alır. Bu kadar basit bir hesabı siz yapamıyor musunuz?

Adamın parası var diye hepsini benzine mi harcasın yani? Herkes sizler kadar vurdumduymaz değilse ekonomik anlamda, suç mu bu? Ben LPG li araba kullanıyorum, siz benzinli kullanıyorsunuz. Ben size km başına benden çok para harcadığınız için "ENAYİ" demiyorsam eğer, sizin de bana ve benim gibi LPG taktıran insanlara "CİMRİ" deme hakkınız yok!

Değil 50 bin liraya 150 bin liraya araba alsam ona da LPG takarım. Bu durumda ben sizin gözünüzde "CİMRİ" olduğum kadar, siz de benim gözümde "ENAYİ" olursunuz...

Bu mantığı ben çözemiyorum ya, altında 30bin liralık arabası olanlar, çıkıp "100 bin liralık araba almış LPG taktırmış" diye eleştiriyorsunuz, ama sonra kendi aracınıza taktırıyorsunuz. 5bin liralık tofaş a binen de size kızsın o zaman "30 bin liralık arabaya biniyor LPG taktırmış" diye?

LPG nin, takıldığı arabanın değeriyle ne alakası var? 30 bin liralık arabaya takılabiliyorsa, 50 bin liralık arabaya da takılır, 100 bin liralığa da. Adam 50bin lira vermiş insignia almış, 5 yılda bir 50 bin de benzine mi versin? Taktırır LPG sini, 5 sene biner sonra satar o arabayı LPG den ettiği karı üstüne koyup sıfırını alır. Bu kadar basit bir hesabı siz yapamıyor musunuz?

Adamın parası var diye hepsini benzine mi harcasın yani? Herkes sizler kadar vurdumduymaz değilse ekonomik anlamda, suç mu bu? Ben LPG li araba kullanıyorum, siz benzinli kullanıyorsunuz. Ben size km başına benden çok para harcadığınız için "ENAYİ" demiyorsam eğer, sizin de bana ve benim gibi LPG taktıran insanlara "CİMRİ" deme hakkınız yok!

Değil 50 bin liraya 150 bin liraya araba alsam ona da LPG takarım. Bu durumda ben sizin gözünüzde "CİMRİ" olduğum kadar, siz de benim gözümde "ENAYİ" olursunuz...
:alkis::alkis::alkis:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri