Yaf bu opelim benim üzerimden reklam yapıyor adımı soyadımı google'a yazan kızlar buluyor benü opelim netten üye oluyor üye sayısı artıyor 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaf bu opelim benim üzerimden reklam yapıyor adımı soyadımı google'a yazan kızlar buluyor benü opelim netten üye oluyor üye sayısı artıyor![]()
Yaf bu opelim benim üzerimden reklam yapıyor adımı soyadımı google'a yazan kızlar buluyor benü opelim netten üye oluyor üye sayısı artıyor![]()
bugüne kadar susmamın nedeni soyadımı yazmak istemediğimden kuralı çiğnemek istemedim.bence mantıksızdı.argo ile olan ilişiğini çözemedim ama yinede canınız sağolsun...
BURAK BAYRAM...
yavuz abicim ne korkması.böyle bir kural bana ters geliyor.ben buraya uydurma ad soyadda yazarım.resmi makamlar değerli yöneticilerimizden isim istediler diyelim bende kötü bir yazı yazdım diyelim adım "olgun portakal" mekanım "bayburt" hadi bulsunlar?olurmu olmaz tabiki direk i.p den araştırılır.neysa abicim umarım derdimi ufakta olsa anlatabilmişimdir.herşey için teşekkürler...
merak ediyorum bugüne kadar hangi resmi makam hangi forum sitesinden kaç kere isim soyisim istedi?istedi diyelim art niyetli olsam oraya gerçek adımı neden yazıyım?yavuz abiyede verdiğim örnekte ismimi uydurma bişeyler olarak imzada belirtirsem kimsenin işine yaramaz.i.p önemlidir.her neyse bunlar işin teknik kısımları...
sitede nedense sadece sizin dikte bir rejim içerisinde olduğunuzu hissediyorum.bugün kadar bekledim çünkü emre abiye olan sevgimden sayfımdan.bu saatten sonra burda durmamın pekbir anlamı yok.ilk kurban beni verin bu anlamsız kurala.bu anlamsız kuralın arkasında durduğunuz içinde çok yazık diyorum...
sitede gerçekten emeği geçen herkese çok teçekkür ederim zira çok güzel insanlar çok güzel dostlar ve çok azda olsa saçma insanlar gördüm.öncelikle
The one(serkan abiye),Eray-Fb(eraya),RespecT(emre abiye),aga78(muharrem abiye),fcuhadar(fatih abiye),westi555(hakan abi),exilegs(serhana),LND(samete),m@honi(muhammete),tombstone(faruğa),adnan abiye,bj677(emreye),hicazz(halite),astrax_35(kıvança),elze(ibrahim abiye),csener(cihana),nihale,skyeye(emre abi),dragon(yavuz abi)kutluhan gakkoya,kadire,emreye,mehmete... ve ismini hatırlayamadıklarım özür dilerim.kısacası tüm dostlara herşey için çok teşekkür ediyorum...
.:The SoN:.
Dilini eşek arısı soksun Burak, adımı yanlış yazmışsın.
Burak, sen henüz askerlik yapmadın değil mi?
Dilini eşek arısı soksun Burak, adımı yanlış yazmışsın.
Burak, sen henüz askerlik yapmadın değil mi?
YIH YIH YIH YIH YIHyaptım abi opelim ankara 1. garnizon 3.koğuş emirlerinize hazırım
nerde yanlış var abi?
yaptım abi opelim ankara 1. garnizon 3.koğuş emirlerinize hazırım
nerde yanlış var abi?