İmzalar Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
opelim.net'e gerek yok. gazi üni bizim okul numaramımızı bile google de bulabiliyosun:D

ben bi sakınca görmüyorum...

sen ögrencisin.
ben ticaret yapan bir kişiyim...

sakınca ordan fark ediyor zaten;)

Konu hakkında gerekli açıklama yönetim tarafından yapılacaktır. Forum kuralıdır geçerlidir uygulanacaktır diyorum şu an sadece. Konuyu uzatmaya gerek yoktur.

burası bilgi paylaşılan bir yer ise adımızı neden veriyoruz ben onu anlamadım burası facebook değil ki ayrıca ben sitedekilere arkadaşım gibi hitaplarla seslenmeyi seviyorum ayrıca kendime de adımla değil nickimle hitap edilmesini istiyorum siteden herhangi biriyle muhabbet etmişliğim yok organizasyonlara katılma şansım da yok (çünkü çoğu istanbulda yapılıyor ben denizlideyim) o halde neden ismim görünsün ki bence bu olay kişisel kaprislere saplanmış durumda forum kuralı deniyor ama forum kuralları belirlenirken daha demokratik bir çözüm sunulmasının tarafındayım bir anket uygulanabilir mesela istemeyen çıksın gitsin zihniyeti yüzünden bu siteyi seven insanların kalplerinin kırılmaması gerektiği inancındayım

Eğer buradaki bir yazıdan dolayı resmi makamlar bizden isim soyisim isterlerse vermek zorundayız.Üye bilgilerini vermek zorundayız. Üyelik formunda ad soyad istemiyoruz. Burda yazılı olsun istiyoruz. Umarım bu açıklama yeterli olmuştur. Arama motorunda çıkmak istemeyenler için resim editlemek yada harfler arasına nokta koymak bu sorunu çözecektir.

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?p=298457#post298457

Şimdi son kez üyelerimizden bu kurala uymalarını rica ediyorum. Kural uygulanacaktır.

Bilginize...

Diğer kurallar sorgulanmıyor,gereksiz ve saçma bulunmuyorda neden bu soyadı mevzuuna bu kadar takıldı halen anlamadım!!

Kimin soyadı bir başkasınınkinden daha önemli ki?

Bence yönetim bu konunun üzerinde dursun..Bu bir kuralsada acil olarak uygulansın..
Kişisel fikrim budur..

o zaman argoda kullanalım ne olacak

kural kuraldır madem var uymak gerekir

bugüne kadar susmamın nedeni soyadımı yazmak istemediğimden kuralı çiğnemek istemedim.bence mantıksızdı.argo ile olan ilişiğini çözemedim ama yinede canınız sağolsun...

YAVUZ
ÇUHADAR..

İnsan adından ve soyadından niye korkarki?

BURAK BAYRAM...

yavuz abicim ne korkması.böyle bir kural bana ters geliyor.ben buraya uydurma ad soyadda yazarım.resmi makamlar değerli yöneticilerimizden isim istediler diyelim bende kötü bir yazı yazdım diyelim adım "olgun portakal" mekanım "bayburt" hadi bulsunlar?olurmu olmaz tabiki direk i.p den araştırılır.neysa abicim umarım derdimi ufakta olsa anlatabilmişimdir.herşey için teşekkürler...

Eğer buradaki bir yazıdan dolayı resmi makamlar bizden isim soyisim isterlerse vermek zorundayız.Üye bilgilerini vermek zorundayız. Üyelik formunda ad soyad istemiyoruz. Burda yazılı olsun istiyoruz. Umarım bu açıklama yeterli olmuştur. Arama motorunda çıkmak istemeyenler için resim editlemek yada harfler arasına nokta koymak bu sorunu çözecektir.
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?p=298457#post298457
Şimdi son kez üyelerimizden bu kurala uymalarını rica ediyorum. Kural uygulanacaktır.
Bilginize...

merak ediyorum bugüne kadar hangi resmi makam hangi forum sitesinden kaç kere isim soyisim istedi?istedi diyelim art niyetli olsam oraya gerçek adımı neden yazıyım?yavuz abiyede verdiğim örnekte ismimi uydurma bişeyler olarak imzada belirtirsem kimsenin işine yaramaz.i.p önemlidir.her neyse bunlar işin teknik kısımları...

sitede nedense sadece sizin dikte bir rejim içerisinde olduğunuzu hissediyorum.bugün kadar bekledim çünkü emre abiye olan sevgimden sayfımdan.bu saatten sonra burda durmamın pekbir anlamı yok.ilk kurban beni verin bu anlamsız kurala.bu anlamsız kuralın arkasında durduğunuz içinde çok yazık diyorum...

sitede gerçekten emeği geçen herkese çok teçekkür ederim zira çok güzel insanlar çok güzel dostlar ve çok azda olsa saçma insanlar gördüm.öncelikle
The one(serkan abiye),Eray-Fb(eraya),RespecT(emre abiye),aga78(muharrem abiye),fcuhadar(fatih abiye),westi555(hakan abi),exilegs(serhana),LND(samete),m@honi(muhammete),tombstone(faruğa),adnan abiye,bj677(emreye),hicazz(halite),astrax_35(kıvança),elze(ibrahim abiye),csener(cihana),nihale,skyeye(erman abiye),dragon(yavuz abi)kutluhan gakkoya,kadire,emreye,mehmete... ve ismini hatırlayamadıklarım özür dilerim.kısacası tüm dostlara herşey için çok teşekkür ediyorum...

.:The SoN:.

Son düzenleme:
+serkana(geleceğum tırabizona),burak abi ve faruğuda unutmamak lazım:)

Son düzenleme:
bence olayları çok uzatıyorsunuz.

Son düzenleme:
bence olayları çok uzatıyorsunuz. kusura bakmayında hadi derler ya "şakayı kaka yaptın" diye. ahada bu söz cuk diye oturur galiba bu konuya. bu arada kimse alınmasın sözüm şahsa değildir. sadece bir örnektir.

tercih meselesi değilmi bahadırcım sen yazıyosun soyadını paşa paşa ben yazmıyorum?bunda ne şakası kakası varki?

yok ben sana demedim. isteyen yazar isteyen yazmaz sözüm yok. ben konunun uzamasına diyorum yanlıs anlama. dur düzeltiyim orayı yoksa karısır ortalık :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri