İmzalar Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aslında olaya şöyle yaklaşalım bu isme iyi bakın gelecek 20 yıl içerisinde devletin başında göreceksiniz. :D:D:D reklamın iyisi kötüsü yoktur.

YAVUZ
ÇUHADAR..

İnsan adından ve soyadından niye korkarki?

İnsan adından ve soyadından niye korkarki?

yavuz bey bunun korkuyla alakası yok. Ben eski kafalı bir adamım, internetten bankacılık bile yapmam. Tamamen tercih meselesi, adımı soyadımı tanımadığım binlerce kişinin içinde teşhir etmek istemem. Tek merak ettiğim kullanıcıların kişisel bilgisi bu neticede... Birbirimizi birebir tanımak zorunda değiliz. Hitap şekli ad, soyad yazılınca engel oluyor mu ? Her kural illaki kullanıcıların görüşüne göre belirlenemez ancak bu neticede kişisel bilgi olduğundan anket açıldımı bununla ilgili ? görmemiş olabilirim. Neyse illa olacak deniyorsa yazdım bende yapacak birşey yok. "Aman yani olurmu öyle saçmalık, yapmıyorum, etmiyorum" demiyorum sadece mantık ve cevap arıyorum.

Tamamen tercih meselesi, adımı soyadımı tanımadığım binlerce kişinin içinde teşhir etmek istemem.

kusura bakmayın ama sizin söyleminizle isim tehşir etmenin doğuracagı sonuclar ne olabilirki. tamam internetten bankacılık yapmazsınız olurya bilgileriniz falan çalınır. ama isim verseniz ne olur hiç. ki dünya üzerinde yasayan ve o isme sahip olan tek kişi siz olmayabilirsinizde. günlük hayatta hepimizin basına gelir. aynı ismimlerde farklı farklı kişiler. korkmayın yani burda kimse kimseyi karanlık bir yere kadar takip edip darp etmez :p vayyy beee ne edebiyat yaptım :p

kusura bakmayın ama sizin söyleminizle isim tehşir etmenin doğuracagı sonuclar ne olabilirki. tamam internetten bankacılık yapmazsınız olurya bilgileriniz falan çalınır. ama isim verseniz ne olur hiç. ki dünya üzerinde yasayan ve o isme sahip olan tek kişi siz olmayabilirsinizde. günlük hayatta hepimizin basına gelir. aynı ismimlerde farklı farklı kişiler. korkmayın yani burda kimse kimseyi karanlık bir yere kadar takip edip darp etmez :p vayyy beee ne edebiyat yaptım :p

yani o da doğru tabi bir yerde... işte kaç üyesi var buranın, kaç kişi okuyor bakıyor, herbirini kestirmek imkansız. Tanıdık biri çıkmasın da böyle internetle, forumla falan vakit öldürüyoruz gülünç duruma düşmeyelim (:

vakit öldürmek demiyelimde bilgi paylaşımı diyelim biz buna

vakit öldürmek demiyelimde bilgi paylaşımı diyelim biz buna

onu yazarken düşündüm bende aynı şeyi de, sırf teknik konuşmadığımızdan, laf lafı açıyor'a da katıldığımızdan öyle dedim. Sarıyor muhabbet yahu napalım (:

hahaha :D:D:D

ßende gereksiz buluyorum açıkcası..

Soyadı olayı bencede biraz sakıncalı...
google'a isim-soyisim yaz PAAT direk opelim.net cıkıyor:)

opelim.net'e gerek yok. gazi üni bizim okul numaramımızı bile google de bulabiliyosun:D

ben bi sakınca görmüyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri