immoblizer

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmi_63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selam kardeşim ya aklıma takıldı.bu otomatik kilitleme nasıloluyor?

arabanın içinde iken içerden kapıları kilitleme tuşuna ve anahtar deki kilitleme tuşuna aynı anda 5-7 sn basılı tut bip sesini duyduğunda çek aktif olur

benim immoblizerden kastım kapıların 2 kere kililenmesi bunu nasıl aktif hale getiririz başka özllikleride varmı. mesela 98 model vctr glsde bile cam sıkışma önleyici sistem var bu bende yok ndn?

benim immoblizerden kastım kapıların 2 kere kililenmesi bunu nasıl aktif hale getiririz başka özllikleride varmı. mesela 98 model vctr glsde bile cam sıkışma önleyici sistem var bu bende yok ndn?

immobilizer kontak beynidir;çipsiz anahtarla aracın çalıştırılmasını önler;kapıların iki kere kilitlenmesi çift kilitleme özelliğidir;bunu kumandadaki kilitleme tuşuna iki kere basarak aktif hale getirebilirsin; camlardaki sensö olayı ise vectra c de vardır bence;sende çalışmamasının sebebi daha önce akünün sökülmüş olamsı olabilir; cam kapama tuşuna cam kapalıyken ve kontak açıkken 5 sn basılı tut ve bunu her cam için tekrarla camlar sıkışınca duracaktır ve kapamak ya da açmak için cam tuşuna basılı tutmaya gerek kalmayacaktır....

peki bu çift kilitleme sistemini nasıl devreye sokarım
bide benim araba açma tuşuna il bastığında sürücü sonraki basışta bütün kapıları açıor bunu nasıl değiştirebilirim.?

benim camlar tekseferde açılıp kapana biliyor ama sıkışmayı önlemiyor

arkadaşlar bi yardım edin

Geri