ImageShack Resimlerini Açamayanlar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thskt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

thskt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
çoğunuzun bildiği birşeydir ama bilmeyenler için yazalım.
sitelerdeki bazı resimerde kurbağa resmi çıkıyorsa imageshack.us adresine girip oturum açmanız gerekiyor arkadaşlar. sürekli açık tutma özelliğini işaretleyin bir daha uğraşmayın. :)

Evet birde bu çıktı önceden ne güzel hesabıma yüklediğim resimleri herkes görebiliyordu.. Neyse artık bende yüklediğim siteyi değişirim. Pek fazla sürmez onların bu uygulaması da :)

ben bu kurbağayı görüyorum son zamanlarda sürekli. Bu adrese girip üyemi olmak gerekiyor görebilmek için???

oturum açtım ama yinede olmuyor

Yaw arkadaşlar image shake i boş verin photobucket var krallar gibi istediğiniz kadar resim yükleyin herkez görebilsin ;)

Son düzenleme:
valla ben de görüyordum o kurbağaları. ImageShack.us a üye oldum oturum sürekli açık kalsın seçtim. şuan hepsini görebiliyorum arkadaşlar.

Yaw arkadaşlar image shake i boş verin photobucket var krallar gibi itediğiniz kadar resim yükleyin herkez görebilsin ;)

Arkadaşım ama önceden yüklenmiş resimler de görünmüyor. Senin dediğin bundan sonrakiler için geçerli. Öncekileri görmek için bunu yapmak lazım.

herkes ayrı ayrı üye olana kadar yetkililer site url'sini kayıt ettirse herkes görebilir fotoları

Yaw arkadaşlar image shake i boş verin photobucket var krallar gibi itediğiniz kadar resim yükleyin herkez görebilsin ;)

+99999:good:
hiçbir zaman sevmedim zaten imageshacki

üyeliksiz foto paylaşımı için de tinypic çok iyi

oturum açmamıza rağmen neden gözükmüyor bu resimler bi anlam veremedim !

ben de imzam kurbağa olmuş dedim hoşuma da gitmişti hani :D

Geri