Ilk Olarak Hangi Arabayi Kullandiniz

13 yaşında yaz döneminde Almanyadan Türkiyeye gelmiştik Babamın 88 model 190 2,5 td mercedesi ni KAÇIRMIŞTIM... ilk kulanmam olmasına rahmen kaza yapmadan getirdim arabayı... :)

ilk arabam 19 yaşımda yani 2002 yılında aldığım 99yeniastra sedan gl di ve çok seviyordum çok anılarım geçti çünki:cry:

ilk arabam honda 2003 model civic di.sonra onu abim aldı bana da corsa c 2005 aldılar.walla ne yalan söyleyeyim honda civic imide çok seviyordum.2 sene boyunca bana hiiiiiiiç ama hiiiiç sorun çıkarmadı.

skyeye' Alıntı:
Mazda 323 HB. yıl 91, İzmit'te 2 tane vardı o zamanlar.Arabayı yıkayacam diye almıştım yazlıkta sonra bahçe kapısına çakmıştım.İlk ve son kullanışımdı o arabayı :)

Evet biri yarımcada muhasebecinin arabasıydı...Bizim mallede otruyordu...((-: Hastaydım onun arabasına...Benimki Doğan S cms 40 jantlı 96 model...O yılların en baba jantlarından...((-:

carsiip9.jpg

92 model reno9 , hak getire ne debriyajina basiliyodu nede direksiyonu donuyordu

93 model dizel kartal eygidi günlerr

audi motor atmıştı babam ona

palermo' Alıntı:
kartallarin dizelleri mi var ?
audi motor atmıştı babam ona o zman trabzonda dolmuş iiçin kullanıyordu az yaksın diyeee

ilk kullandığım araba 1976 model renault 12
daha sonra 1988 renault 12
sonra 1992 renault brodway
ve en sonun da 2005 opel astra clasic
bu bizim arabalarımız
arada bir sürü araba kullandım ama hepsini hatırlayamıyorum

Geri