Ilk Olarak Hangi Arabayi Kullandiniz

ilk babamin mercedes 280 vardi otomatik onu kullanmistimm cok kucukken :)
ama ilk sahip oldugum araca vw golf 1999 modeldi

ilk kullandığım arac 131 ama sahip olduğum ilk arac doblo 1.9 jtd

1983 model Renault TSW aracımız vardı.. İlk kullandığım araç oydu...

:) 91 manager di güzel arabaydı ilk uzun yoluda onla yapmıştım kilis--ankara hala beğenirim.

selam

89 model reno9 diesel araba halen duruyor ve astrama benzin koyamadığim zaman binerim walla cünkü 100 km 3 litre yakıyor velet :)))))

ilk kullandigim araba renault varya türkiyede ne derler o toroslarin eskisi:D hehe ilk ehliyetimi aldiktan sonra 1 1/2 sene astra 1992 station S-TK 55 sürdum...:sorry::sorry::cry: iste iki aydir da vectra station S-NK 61 (alabildim helesükür trabzon pilakasini:D:D)sürüyom bir de cok yakmasa cok memnunum arabadan:D:D

1981 yılında Anadol marka otomobili vardı babamın.. Evin önünde bindim arabaya bi baktım anahtar kontakta,kendi kendime ben bunu kullanırım dedim ve bastım marşa.. bastığım gibi önümdeki Nova marka arabaya yapıştım :D araba vitesteymiş :o 5 yaşında bi çocuktum o zaman.. babam mermi gibi fırlayıp gelmişti hiç unutmam korkudan bembeyaz olmuştu adamcağız ama iyi olduğumu görünce işler tersine döndü kıpkırmızı olmuş bir kulağım ve ensem vardı artık :) allahtan arabalarada hiçbirsey olmadı ve bu bende hep tatlı bir hatıra olarak kaldı..

sanırım ilk kullandığı otomobil opel olan nadir kişilerden biriyim.1978 opel rekord 2.0 berlina

calibra fan' Alıntı:
sanırım ilk kullandığı otomobil opel olan nadir kişilerden biriyim.1978 opel rekord 2.0 berlina

foruma mesaj yazmadan önce kendini üye arşivi başlığı altında formata uygun bir şekilde tanıtırsan hem çok memnun oluruz hemde yazdığın mesajlar silinmez.Gerekli link aşağıda.

http://www.opelim.net/forums/forumdisplay.php?f=11

94 model opel corsa 1.2 yanlış hatırlamıosam 65 bg gibi bişidi:)

Geri