ilk çalıştırmada çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jon@thaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benimde aynı sorun başladı son 15-20 gündür..Arac günün ilk çalışmasında çok zor çalışıyor..sonraki çalıştırmalarda normal hemen çalışıyor ama ilk çalıştırma zor oluyor...Bence bujilerde bi sorun olsa diğer çalıştırmalarda da zor olur ama benimki sadece sabah ilk çalıştırmada zorlanıyor...

ben hala benzini azaltıp gidemedim. ama araç normal çalışıyor. şunu sormak istiyorum. benzinden olurmu acaba. araba yattıkça benzindeki pislik bir yere toplanıyor. sonra çalışıp hareket edince pislik dağılıyor. sonraki çalıştırmalar sorunsuz oluyor. bundan olabilirmi?

benzin pompası olabilir.egr valfi olabilir.yada carbon clean yaptırman lazım.enjektörler tıkalı olabilir.

ben hala benzini azaltıp gidemedim. ama araç normal çalışıyor. şunu sormak istiyorum. benzinden olurmu acaba. araba yattıkça benzindeki pislik bir yere toplanıyor. sonra çalışıp hareket edince pislik dağılıyor. sonraki çalıştırmalar sorunsuz oluyor. bundan olabilirmi?

Arac lpg li olduğu için az miktarda benzin var ve bu benzin söylediğiniz gibi uzun süre arac yatınca arabada aktif olmuyor ve ilk çalıştırma sorunlu oluyor olabilir..çünkü dün biraz benzin aldım bu sabah arabayı sanayiye götürecektim bujilere bakltırmak için fakat araba hemen çalıştı galiba dediğiniz gibi benzin az olunca sistemde aktif olamıyor...

pompa dan olabilir

aynı sorun bende de vardı. bazen çok geç çalışıyordu bazen rolantide düzensizlik oluyordu. kötü yakıttan dolayı yakıt filtresi tıkanmış değiştirdim birde carbon clean yaptık bi problem kalmadı... ama problem sadece çalışma esnasında yaşanıyorsa muhtemelen elektronik aksamdan kaynaklanıyor...

bir de otomobilin motoru normal ısısındayken kırmızı durdum diyelim. rolantideyken araçta sarsıntı baya bir oluyor. rolanti de düzensizlik bu heralde. doğru mu?

Oksİjen SensÖrÜ Ariza Lambasi Yaniyormu

bir de otomobilin motoru normal ısısındayken kırmızı durdum diyelim. rolantideyken araçta sarsıntı baya bir oluyor. rolanti de düzensizlik bu heralde. doğru mu?

ZANNEDERSEM ROLANTI REGULETORU DEGISECEK VE TECH2 ILE ADAPTASYON YAPILACAK AYRICA ILK CALISMADAKI DEVIR IN FAZLA OLMASI VE MOTOR ISININCA DEVIRIN DUSMESI NORMAL DEMEKKI OTOMATIK JIKLE CALISIYOR AMA FAZLA SES YAPMASI NORMAL DEGIL

Oksİjen SensÖrÜ Ariza Lambasi Yaniyormu

vallahi hangi lamba o bilmiyorum. öyle bir lambam mı var?

ZANNEDERSEM ROLANTI REGULETORU DEGISECEK VE TECH2 ILE ADAPTASYON YAPILACAK AYRICA ILK CALISMADAKI DEVIR IN FAZLA OLMASI VE MOTOR ISININCA DEVIRIN DUSMESI NORMAL DEMEKKI OTOMATIK JIKLE CALISIYOR AMA FAZLA SES YAPMASI NORMAL DEGIL

ben yazdıklarının ne olduğunu bilmiyorum ama servistekilere söyleceğim. onlar biliyordur.

Geri