ilk calismadaki garip ses ?

efecan1903

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
marsa bastigimda araba tam calisacagi esnada sanki biseyler birbirine surtuyo gibi ses oluyo ve hemen geciyo. ustaya goturecegim ancak sorunum halkkinda fikir sahibi olarak gitmek istiyorum. yardimci olur musunuz?

ya kayış yada marş dinamosu bakmanız lazım,biri aracı çalıştırırken biriniz bakın ses nereden geliyor

tamam dediginiz gibi bakacagim. ilk arabam olunca pek fazla anlayamadim. oneriniz icin tesekkur ederim.

eski vectramızda oluyordu. tam marşa bastıktan sonra araba çalışırken şşşşşş diye bi sesmiydi?

Rica ederim Ali bey,
forum bunun için var ;)

eski vectramızda oluyordu. tam marşa bastıktan sonra araba çalışırken şşşşşş diye bi sesmiydi?

oyle degilde sanki cigggk diye tiz bir ses. (ne zor bi sesi yaziya dokmek :))donen birsey anlik bi yere surtup geciyor gibi.

kayış otuyo selım abının dedıgı yerler :)

bence götur kayış aksamı bellımı our kopar felan gecen bızım arabın kayışa baktım yıpranmıs goturdum 15 dakka tutmadı degıstırdıler 40 tl para verdım cıktım bı kopsa 3000 4000 tl den aşagı cıkmazdı mesela..

bence götur kayış aksamı bellımı our kopar felan gecen bızım arabın kayışa baktım yıpranmıs goturdum 15 dakka tutmadı degıstırdıler 40 tl para verdım cıktım bı kopsa 3000 4000 tl den aşagı cıkmazdı mesela..

aman aman bayram oncesi allah saklasin :)
en yakin zamanda goturecegim...

Geri