Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geçemlerde oto pazarını dolaşıyordum kazalı bir albea gördüm arabanın içerisine bi baki dedim bakmaz olaydım her yeri kan doluyd tavan bile kim alırki o arabayı
geçemlerde oto pazarını dolaşıyordum kazalı bir albea gördüm arabanın içerisine bi baki dedim bakmaz olaydım her yeri kan doluyd tavan bile kim alırki o arabayı
Aynen zaten o arabanın bir cantı 400tl eder adamlar parcalayıp satıyorlar. Daha geçen gün arabay sis varı fiyatlarını sorayım dedim. Setapxxx 250TL fiyat verdi, Özel servis 700TL tesisat + işcilik dahil çıkmacıya gitsek daha ucuz olacak onlarda işte bu arabalardan alıyor parcaları satıyor.
arabanın ön tarafı için bişey diyemem ama arka tarafı ilerki günlerde yine başka bi arabaya ekli vaziyette trafiğe çıkar yani başka kazalı bi arabayla ortadan eklerler
cidden arkadaşlar benımde aklıma dırek içindekıler geldı :s inş. bu kazadan sağ kurtulmuşlardır :s bu arada bu darbelı araba işinin ticaretini yapan yerler var.. koca alanlarda kazalı araç dolu ve adamlar acık arttırmayla satıyolar..