ilginç...

geçemlerde oto pazarını dolaşıyordum kazalı bir albea gördüm arabanın içerisine bi baki dedim bakmaz olaydım her yeri kan doluyd tavan bile kim alırki o arabayı

ciddimisiniz yuh millet şaşırmış artık...

geçemlerde oto pazarını dolaşıyordum kazalı bir albea gördüm arabanın içerisine bi baki dedim bakmaz olaydım her yeri kan doluyd tavan bile kim alırki o arabayı
Çıkmacıdan aldığımız parçaların hangi araçlardan çıktığını hangimiz biliyoruz ki?

Çıkmacıdan aldığımız parçaların hangi araçlardan çıktığını hangimiz biliyoruz ki?

Aynen zaten o arabanın bir cantı 400tl eder :) adamlar parcalayıp satıyorlar. Daha geçen gün arabay sis varı fiyatlarını sorayım dedim. Setapxxx 250TL fiyat verdi, Özel servis 700TL tesisat + işcilik dahil :) çıkmacıya gitsek daha ucuz olacak onlarda işte bu arabalardan alıyor parcaları satıyor.

pek anlamadım yani aldıgımız 0 araç ne kadar 0 dır diye düşünmemiz mi lazım ?

bmwlerde şase numarası ön sağ kulede
sırf bagaj kapağı zaten sıfırı orjinal 2bin 500 lira :) çıkmasıda 1 milyardan aşağı etmez 2 jant diferansiyel vs vs derken muhtemen 6bin değilde 3500-4000 liraya gitmiştir.

içindekilerde muhtemelen toprağa

arabanın ön tarafı için bişey diyemem ama arka tarafı ilerki günlerde yine başka bi arabaya ekli vaziyette trafiğe çıkar:D:D yani başka kazalı bi arabayla ortadan eklerler:D:D:D

cidden arkadaşlar benımde aklıma dırek içindekıler geldı :s inş. bu kazadan sağ kurtulmuşlardır :s bu arada bu darbelı araba işinin ticaretini yapan yerler var.. koca alanlarda kazalı araç dolu ve adamlar acık arttırmayla satıyolar..

aslında evet 3 4 mılyar var arabada...

abi o ne olmuş öyle yaaaaa.... hakkaten o hurdanın neresi 6 bin lira ediyoki?

Geri