İkamet adresi dışında başka bir ilden plaka almak...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan my_fat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güncel

noter satışı sırasında adres nereyi verdiyseniz plaka oraya ait olr. daha sonra mesela çorumda trafik şubesine adres ve plaka değişimi için başburabilirsiniz.

Aynı sıkıntı bende de var.Ben de görev nedeniyle Ağrı dayım.Bende plakayı Çorum yani 19 yapmak istiyorum ama bakalım.Bu arada my_fat sanırım sende Çorum lusun .Bende Merkez Gülabibey Mahallesinde nim

çorumda bir adres ver noter satısında devir işlerinide corumda yaptır olay tamam dır

bursa olmaz mı ver benım evin adresini alalım 16 plaka:)))
gerci benım ruhsat adresimde tanımadığım baska bir ev adresi ama olsun :))

TC numarasını girince ikamet adresinize ulaşılıyor diye biliyorum. O nedenle artık resmi dairelerde muhtardan ikametgah belgesi isteme işlemine son verildi.

bizim çorum un plakaları meşhurdur bilirim canım. :)

Aynı sıkıntı bende de var.Ben de görev nedeniyle Ağrı dayım.Bende plakayı Çorum yani 19 yapmak istiyorum ama bakalım.Bu arada my_fat sanırım sende Çorum lusun .Bende Merkez Gülabibey Mahallesinde nim

evet çorumluyum ve ilçesindenim.. bugun halledecez o da olmadı abimin üzerine alacam

çorumda bir adres ver noter satısında devir işlerinide corumda yaptır olay tamam dır
ikametim neresi çıkıyorsa ordan yaptırmak zorundaymışım işlemleri

ikinci adres olarak başka bir yer gösterdiğinizde oranın plakasını alabiliyormusuz sanırım

Geri