ihtar ücreti hk.

mali müşavirlerin niye yok bu danışma ücreti anlamam zaten:)

büromuzun olmasımı suç:)

büromuzun olmasımı suç:)

Birazcık öyle :D bedelsiz ithalat gümrük müdürlüğünü bilirsin... toprak mahsulleri ofisinin oradaki :) birde orada müşavirlere bak derim :D

Her Türk vatandaşı, hatta yabancı uyruklular bile ihtar çekebilir. İnternet de örnekleri de vardır. 3 nüsha düzenleyin, biri size, biri notere, diğeri gönderilecek. Avukat olmanıza gerek yok.

Her Türk vatandaşı, hatta yabancı uyruklular bile ihtar çekebilir. İnternet de örnekleri de vardır. 3 nüsha düzenleyin, biri size, biri notere, diğeri gönderilecek. Avukat olmanıza gerek yok.

Bende öyle biliyorum.
Ancak siz bu aracı noter işlemleri evvelinde bakarak görerek almadınız mı ?
Hukuki açıdan bu nokta da çok önemli.

imzaladığınız noter satış sözleşmesini dikkatli okuyun.orada zaten aracı o şekilde kabul ettiğiniz açık şekilde yazıyor.
siz yine ihtar çekin ancak bu tür bir davadan olumlu sonuç çıkma şansı pek yok.

bu işlemi avukat olmadan yapabilirsiniz, avukata gerek yok, ama mesajlarınızdan anlaşıldığı üzere konulara bir hayli uzaksınız, bulaşmamanızı tavsiye ediyorum, başınıza çok büyük dertler açarsınız...

sadece bi ihtar çekersenizde zaten çok bir yaptırımı olmaz.

Arkadşaların bazıları demişki birşey çıkmaz görerek almadınızmı
şimdi soruyorum siz araba almak istediniz sahibi ile karşı karşıya geldiniz adam dediki araba sağlam kazası vuruğu yok. kilomteresi üzerinde görünen rojinal km dedir şu şu özelliklerde donanımlarda bi araçtır. der bende bu söyledikleri ve söyledikleri nin yazılı oldugu belgeyi inceleyip tamam ben bu aracı alırım bu benim paramın karşılığı eder derim. ve aracı alırım

araç yazılanları söylenenlerin tam tamına tersi çılkar..

bende hiç bir hak idda edemem bu yani olay. ozaman bende sana bunu bmw diye satıyım gece karanlıkta.

arakdaşlar avukata vekalet nameyi verdim vekalet ücreti 58,32 türk lirası tuttu
avukat elimdeki belgeleri inceledi nedir bunlar. sahibinden.com da yalan dolanla anlatılmış bir araç ilanı, aracın pert olduguna dair belgeler aracın daha farklı kazalar yaptıgına dari belegelr aracın km düşürüldüğüne dair belgeler. beni dinledi ve haklı oldugumu 2 farklı şekilde dava edebileceğimiz söyledi.
ihtar metni hazılrındı. bugun satıcıya postalanıyor.
yani hukuki süreç başladı.

varmı öyle yama imzayı attır tamamdır.. kınıyorum bu zihniyetleri.

Geri