İdari yaptırım karar tutanağı

gazeteye sarsaydın ya :D

bence o da vergi dairesine ödeniyodur..

Geldiler ben direk kimlik çıkardm sorgulayıp giderlerdi devamlı ama olmadı patladık :D İstanbul emniyet müdürümü ne değiştiya çok dikkat ettiriyomuş bu tip şeylere ee bide beyoğlunda olunca tam vukaat :D

:D:D
neyse artık kapalı yerlerde takılın sizle bölge gençleri olarak :)

bide konu başlığı her gördüğümde
idrar yaptım gibi okuyorum :D sonradan uyanıyorum

Arkadaşlar bugün cezayı yatırdım umarım sizin başınıza gelmez ama olaki gelirse aklınızda olsun valilik binasına yatırmanız gerekiyor ve sonradan işlem yapan karakola gidip makbuzunuzla cezayı düşürmeniz gerekiyor..

yok böyle bişey ya içkide içemicek insanlar adam akıllı arabasının içinde

Enteresan... Hani cep çıkışında bekleyip "alkollü araç kullanmaktan" kesseler neyse dicem ama...

usta cezayı kesılen karakola yatırıosun dırket bnde yemıstım ıckıden degıl ama genede yazdılar:)

usta cezayı kesılen karakola yatırıosun dırket bnde yemıstım ıckıden degıl ama genede yazdılar:)
walla gittim o karakola valilige yönlendirdiler ödedim ordanda tekrar aynı karakola gidip cezayı düşürmemi istediler..

Kimse sormamış ama ben merak ettim, kaç para yazdılar?? Tedbirli olalım ona göre biz de.. :D

İlk olarak 69 tl yazıyorlar ama trafik cezası gibi 10 gün içerisinde ödersen 51 tl ödüyorsun..

Geri