Iç aydınlatma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hodja
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hodja

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar
astra g den vectra b ye geçiş yaptım. sormak istediğim bir husus var ..yardım edebilirseniz memnun olurum gerçekten.
hiç dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama - belki de benim arabadaki bir sorundur bilemiyorum- konsolda bulunan tuşlarda yeterince aydınlatma yok. mesela arka cam resistant düğmesini geceleri el yordamıyla buluyorum. veya eco düğmesini. arabamız otomatik ve hangi viteste olduğunuzu iç güdülerinize güvenerek anlamanız gerekiyor.
P-R-N-D-1-2-3 yazıları sadece vitesin yanında var ve aydınlatması yok
frown.gif
eek.gif

astra g ye göre içi daha bir karanlık geliyor bana.
sorularım şunlar :
1- benim aydınlatma ampüllerim mi bozuk yoksa aslında gerçekten bunlar yokmu?
2- cam açma tuşları neden vitesin yanında reno springler gibi ve bunları kapı kollarına yerleştirmenin bir yolu varmı?

vesselam

vitelerin ışığı bende görünüyor ama D biraz sönük diğerleri güzel senin orda bi sorun olabilir resistans dörtlü ve eco düğmelerinde ışık olayına katılıyorum :)

merhaba arkadaşlar
astra g den vectra b ye geçiş yaptım. sormak istediğim bir husus var ..yardım edebilirseniz memnun olurum gerçekten.
hiç dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama - belki de benim arabadaki bir sorundur bilemiyorum- konsolda bulunan tuşlarda yeterince aydınlatma yok. mesela arka cam resistant düğmesini geceleri el yordamıyla buluyorum. veya eco düğmesini. arabamız otomatik ve hangi viteste olduğunuzu iç güdülerinize güvenerek anlamanız gerekiyor.
P-R-N-D-1-2-3 yazıları sadece vitesin yanında var ve aydınlatması yok
frown.gif
eek.gif

astra g ye göre içi daha bir karanlık geliyor bana.
sorularım şunlar :
1- benim aydınlatma ampüllerim mi bozuk yoksa aslında gerçekten bunlar yokmu?
2- cam açma tuşları neden vitesin yanında reno springler gibi ve bunları kapı kollarına yerleştirmenin bir yolu varmı?

vesselam

en başda yeni mercedes saab gibi araçlardada ordadır cam açma tuşları..

aydınlatmanıza gelince arka plandaki göğüs yada diğer aksamları aydınlatan ampüller ömrünü bitirmiş olabilir onu bri tunningcide yada bu far aydınlatma işleri ile uğraşan artık bu konuda uzaman olmuş elektrikçiler var onlara götürüp bütün ışıklandırmanızı elden geçirebilirsiniz.. şimdi zaten artık ampül yerine led ile falan yapıyorlar çok güzel görünüyor.

bir tane led ile yapılmış vectra b görmüşdüm sanayide gece içi mükemmel görünüyordu.. aslında eliniz yatkınsa sizde yapabilirsiniz..

göğüsdeki aydınlatmalar için led uygulaması yapılıyormu? eğer yapılıyorsa daha canlı ışık mı veriyor? hoş olur gerçekten.

yapılıyor tabiki eliniz yatkınsa sizde yaparsınız

mid-blau-24680.jpg

Vectra%20Headlight%20switch.JPG

crazy6led.jpg

innenleuchte1jo6.jpg

dsc01059mk2.jpg

harika olmuş gerçekten. en kısa zamanda yaptırırım inş. yalnız Kılıç beyin dediği gibi vitesler bende görünmüyor. kadranda çıkması mı lazım? bende kesinlikle yok..onunda aydınlatması varda patlakmı acaba. otomatikçilerden yardım bekliyorum :)

benimde otomatik vitesin yanındaki yerde görünüyor ama dediğim gibi benimde D de sıkıntı var bakalım ilerleyen zamanda led olayına girecez heralde ;)

vitelerin ışığı bende görünüyor ama D biraz sönük diğerleri güzel senin orda bi sorun olabilir resistans dörtlü ve eco düğmelerinde ışık olayına katılıyorum :)

küllüktede ışık yok :(

hatta buyrun çok hoş bir çalışmada benden
4my20vectra20001.jpg

küllüktede ışık yok :(

Küllükte bendede ısık yok ayrıca dörtlu flasör ısıgıda yanmıyor

Geri