Honda civigin donanımında neden doğru düzgün birşey yok?

Yok yok hiç öyle bizim snadığımız gibi değil onlarda çok şikayetci baktımda biraz..:)

Aynen zaten alçak araba yol tutuşu vs. iyi değil bunlarda

En sorunsuzlardan biri olabilir ama bence mantıgın dogru degıl..

06A0F26BF96F41B8A23C003D13C38A76.jpg
şöyle bir fotoğraf buldum..

ingiltere opel i opel olarak değil vauxhall olarak biliyor bu nasıl araştırmadır :D

Az önce ilk defa bir-iki honda forum sitesini ziyaret ettim ve maalesef hondalar için söylenen sorunsuz arabalardır sözünün uydurma olduğu kanısına vardım. Söylenenlerin aksine hondalar da bayağı sorunlu araçlarmış.
Tabii ki sorunsuzluk benim için ikinci planda. Zaten öyle olmasa opele de binmezdim. Benim için güvenlik, konfor, tasarım, donanım, vb. unsurlar önce gelir. Performansla da fazla işim olmaz orta şeritte ağır ağır keyfime bakarım..

Son düzenleme:
whatcar adlı ingiliz ototmobil sitesinden alınmaymış bilgiler 2006-2007 senesinin arıza çıkarma ve

DIŞ HABERLER SERVİSİ

İngiltere'de ikinci el otomobiller üzerinde yapılan bir araştırma, en dayanıklı ve sorunsuz motora sahip otomobillerin Japonlar tarafından üretildiğini ortaya koydu. Görüntü açısından "şık" olan İtalyan otomobilleri ise dayanıklılık bakımından sınıfta kaldı. "What Car?" (Hangi Otomobil) adlı derginin, 200 binden fazla araç üzerinde yaptırdığı analiz sonuçları, "Dayanıklılık" ve "Tamir Masrafı" olarak iki ayrı listede okuyuculara sunuldu.

İtalyanlar problemli
22 mark arasında, "Dayanıklılık" listesinde Japon malı Mazda en az arızayla birinci sırada yer alırken, ikinciliği Alman yapımı Mercedes - Benz kazandı. Mercedes'i sırasıyla Toyota, Honda ve Mitsubishi gibi Japon markaları izledi. Bu listede İtalyan Alfa Romeo, 100 araçta toplam 54 arıza başvurusuyla son sırada yer aldı.

Tamiri ucuz
Tamir masraflarının düşüklüğü açısından Avrupa'da üretilen otomobiller daha avantajlı çıktı. İtalyan Fiat, arıza başına ortalama masrafı gösteren listede düşük maliyet bakımından birinci oldu.

yazıda söyle simdi veriler degismis baktım whatcar ın sitesine..Ama eski yapılan sıralamanın whatcar a ait olduğunu tam bilmiyorum bulamadım sitede belkide eski haber olduğu içindir ben bu arıza listesini bir forumda buldum zaten ordada kimse inanmamış:)

Çukura girince sunrooflu modellerin tavanında çökme olduğunu. Sürekli aynı elle aynı yerden kapatılan bagaj kapağının o kısmında çökme olduğunu duyduktan sonra hondaya pek iyi gözle bakamıyorum. Sakın çıkıp darbeyi emiyor güvenlik için şart. Parçalanmayan araba değil içindekini koruyan araba iyidir geyiklerini anlatmasın kimse. Ben onları da biliyorum. Ama elimden aldığı darbeyi değil kaza yaptığıma aldığı darbeyi abzorbe eden araba isterim ben.

Yok yok hiç öyle bizim snadığımız gibi değil onlarda çok şikayetci baktımda biraz..:)

Aynen zaten alçak araba yol tutuşu vs. iyi değil bunlarda

En sorunsuzlardan biri olabilir ama bence mantıgın dogru degıl..

06A0F26BF96F41B8A23C003D13C38A76.jpg
şöyle bir fotoğraf buldum..düzmece olabilir..:)

Pejo opelden iyi durumdaymış :)

civic fiyatına göre iyidir civic in kaportası sağlam değildir yani alman kadar kemikli bir kasası yokdur vurdumu dağılır ama honda o açığını yüksek teknolojisi ile kapatıyor

honda tasarımı güzeldir güvenliği yükekdir honda da tercih yüksek güvenlikden yana olmuşdur yani aksesuarı donanımdan kısıp güvenlik çitasını yüksek tutmuşlardırki hondanın tutmasının bir nedenide budur..

ayrıca motoru çok iyidir kolay kolay sanayide motorundan dolayı arızlı bir civic göremessiniz eski yeni fark etmez.. ekonomikdir motorları az yakar performanslıdır genelde bmw almaya gücü yetmeyen insanların alternatif seçeneğidir..

honda japonların bmw si ise mazda da mercedesidir..

türkiyede çok kuvvetli bir ikinci eli vardır kesinlikle alanın elinde kalmaz buda satılmasının bir nedenidir.. yani saydığım nedenleri birleştirirseniz bir türkün koşa koşa gidip alması için yeterli nedenler olduğunu görürsünüz.. bizim halkımız genelde donanıma konfora lükse önem vermez öncelikleri farklıdır honda da bunu görmüş yıllardır türküye piyasasında türk tüketicisinin ne istediğini anlamış olucak ki o tipde araçlar yolluyor türkiye pazarına..

Balkona çıkıp bakıyorumda dışarı beyaz civic hoş hoş duruyor gerçekten keşke bende beyaz astra sedan alsaymışım diyorum..:)

Geri