hız kontrollü kamera

yabanci plakali araclara nasil uygulama var acaba,en son arabayla viyana-ankara yaptigimda kardesim istanbuldaydi köprü gecis kartini ben alirim demisti.almamis ben kizdigimdan bastim gectim.bir ay tr de kaldim.kapi kulede karsima cikar diye düsünüyordum.ama hic birsey cikmadi.sonrasinda arabayi sattmistim.ayni plaka ile sonra tr ye gelmedim,acaba birsene sonra cikarmiydi.tekrar geldigimde

Yabancı plakalara yazılan cezalar normal şartlarda sınır kapılarında tahsil ediliyor ama bizde sistem çok yavaş işlediği için cezaların bir çoğu tahsil edilemiyor. İşin acı tarafı sistemi (daha doğrusu emrindeki memurları) gerektiği gibi kullanamayan devlet aylar, hatta yıllar sonra kesilen cezaları tahsil etmeye kalktığında gecikmeden dolayı vatandaşından özür dileyeceğine cezalara bonus olarak da okkalı faizler ilave ediyor :mad:

Yabancı plakalara yazılan cezalar normal şartlarda sınır kapılarında tahsil ediliyor ama bizde sistem çok yavaş işlediği için cezaların bir çoğu tahsil edilemiyor. İşin acı tarafı sistemi (daha doğrusu emrindeki memurları) gerektiği gibi kullanamayan devlet aylar, hatta yıllar sonra kesilen cezaları tahsil etmeye kalktığında gecikmeden dolayı vatandaşından özür dileyeceğine cezalara bonus olarak da okkalı faizler ilave ediyor :mad:

bunun sebebi 1 memurun çalışıp 10 memurun oturması bence....Devlet dairelerinde bir günlük işi 10 günde bitirebiliyorum... Tabi işini yapan olduğu zaman 1 günlük iş dediğimiz 1-2 saatte bitebiliyor...eskiye nazaran daha iyi, umarım daha da iyi olur...

%10 luk yanılma payı sollamalar için geçerli. Eğer ortalama hızınız 110 un üstündeyse normalde ceza gelmesi gerekir.

son durum ne ceza geldi mi?

şu an hala ceza gelmedi. =)) ben açıkçası ümidi kestim gelmez artık herhalde.

Geri