hız kontrollü kamera

alemsin abi :d ben hızı kontrol edememekten değilde yoldan çok bunaldım abi. dümdüz yolda 90 km/s hız sınırı var. insan bunalıyor yolda git git bitmiyor sanki.

:D Aslında orada 110 km idi yaw... sonradan mı düzenlendi acep:rolleyes:

10.03.2013 tarihli hız ihlal cezam 18.06.2013 tarihinde tebliğ edildi. 3 ay sonra :) 78 km ile radar :)

10.03.2013 tarihli hız ihlal cezam 18.06.2013 tarihinde tebliğ edildi. 3 ay sonra :) 78 km ile radar :)

10 gün içinde öde bari :)

merhaba arkadaşlar. bugün antalya dönüşünde eskişehir olunda bu sivrihisardan sonraki yerlerde ortalama hız kontrolü olan yerlerde kameralardan geçerken hızımı düşürdüm ama aralarda yine biraz yükselttim hızımı. ortalama hızım 118 km çıktı
radara girmiş olabilirmiyim. cezz gelir mi? bu tür cezalara internetten nereden bakabilirim? bir de bu yollar duble bölünmüş yollar değil mi ya 110 km hiç bir yerde yok! her yerde 90 hatta yer yer 70 bile oluyo çok saçma. düz yolda 90 km gösteriyo kamera altından geçeceğin zaman 70 diyo. bu karayollarına akıl sır ermiyor.

o yol bölünmüş yol ve sınır 110 km/h. %10 da hızlanma payı ile sınır 121 km/h. ortalama ya da anlık olarak en düşük 122 km/h hızda cezayı yersiniz.

Viraj girişlerinde vs. 90 70 50 gibi tabelalar görürsünüz ama ortalamaya bunu yansıttıklarını sanmıyorum.

Aynen , bence de 121 km/h üzeri ortalaman yoksa ki yok.Ceza geleceğini sanmam.
Ceza gelecek psikolojisi ile yaşamakta sıkıcı.Gelecekse de düşünmenin faydası yok.

118 e ceza gelmez. birçok tecrübemle sabittir :) merak etmeyin

zamana bırakmak en güzeli o zaman =) gelirse de yapacak bir şey yok artık.

bizim safranbolu karabük arasınada koydular. çok kaza oluyordu yol hatalı virajda araba dışarı doğru çekiyor. en son 3 öğrenci otobüs durağıyla beraber yolun altına uçtular ondan sonra koydulardı. biz artık öğrendik kaç m okuduğunu :D oraya gelince bi fren sonra basıyoruz yine :D

Bir aracin ortalama 120 km hiz yapmasi, bircok kez hiz siniri ihlali yapildigini gosterir. Zira o yolda gidilirken , 70, 90 ve 110 km hizla gidilen yerler vardir. Belki de trafik lambasi bile vardir. 4 gun evvel o yolu kullandim, otobus zaman zaman hizli yol aldi, o nedenle Polatli'da 5-10 dakika oyalandi. Poolatli'i biraz gectik levhada yazanlar "ortalama hiziniz 98 km, altina aracin plakasi en alta da soyle bir acikama vardi SON 10 DAKIKADAKI ORTALAMA HIZINIZ 28 KM, simdiki aletler cok zeki, otobusun yolda oyalandigini bile biliyorlar :)

Basan biri değilim ama bende cuma gecesi tünellerden 120 130 yürüdüm... Hele çubuk belinden aşağı bi inişimvarrdıki aboov :)

Geri