hırlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bj6766
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi bendende geliyor konsolugun sagından hava on cam havalandırmasının arkasından. bir turlu bulamadim. bu sendekide titreme gibi birseymiydi ? v kayis bilyası nedir ben hic duymamistim ? birde arabanin neresinde oluyor bu ?
Tesekkurler

Halilibrahim' Alıntı:
Abi bendende geliyor konsolugun sagından hava on cam havalandırmasının arkasından. bir turlu bulamadim. bu sendekide titreme gibi birseymiydi ? v kayis bilyası nedir ben hic duymamistim ? birde arabanin neresinde oluyor bu ?
Tesekkurler
aynı dertten şikayetçiyiz kesin seninde ondandır yüksek devirde gazı kestin mi ortaya çıkan bi ses vitesi boşa at hemen kesilir bi baktır derim sana sorun çıkarmaz ama içeriye baya bi ses oluyo

v kayış bilyasıyla vitesin ne alakası var??

bj6766' Alıntı:
aynı dertten şikayetçiyiz kesin seninde ondandır yüksek devirde gazı kestin mi ortaya çıkan bi ses vitesi boşa at hemen kesilir bi baktır derim sana sorun çıkarmaz ama içeriye baya bi ses oluyo

prince' Alıntı:
v kayış bilyasıyla vitesin ne alakası var??
arkadaşım gaza bastığın sürece çıkan bi ses vites ten kaynaklanıyo demedim dikkatli okursan anlarsın

vitesi boşa attığım zaman ses kayboluyor diyorsun, ben dikkatli okudum dostum :) desenki rölantide ses yok, anlayacağım

bj6766' Alıntı:
arkadaşlar benim vites kaçta olursa olsun 3000 devirden sonra gazı kesmemle birlikte sağ ön konsolda hırlama tarzında ses geliyo sizce önemli bi sorun mudur vitesi boşa attığım zaman ses kayboluyo bilgilendirirseniz sevinirim

prince' Alıntı:
vitesi boşa attığım zaman ses kayboluyor diyorsun, ben dikkatli okudum dostum :) desenki rölantide ses yok, anlayacağım
rölanti de demeden de anlaşılıyomuş demek :)

Geri