hırlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bj6766
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bj6766

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar benim vites kaçta olursa olsun 3000 devirden sonra gazı kesmemle birlikte sağ ön konsolda hırlama tarzında ses geliyo sizce önemli bi sorun mudur vitesi boşa attığım zaman ses kayboluyo bilgilendirirseniz sevinirim

sağ ön diyince aklıma filitreler geliyo polen filitresinin orlardan geliyodur diye düşünüyorum

bu konuda ne desek yanlış olur bence ıyıbı ustaya göster

klima yada havalandırma açıkken mi geliyor?

gokalp' Alıntı:
yok hyr yüksek devirde gazdan çekince arabanın içinde motordan hırlama tarzında bi ses

gokalp' Alıntı:
yok hyr ama çok tuaf bişi arabanın motoru ısınınca ses o kadar etkili olmuyo ayrıca

bide diğer corsalarla karşılaştır belki normaldir bn pek bi anlam veremedim

Biraz düz bi cevap olabilir ama aradığın cevap da olabilir bu şöyle ki:
Araban yüksek devirde gazdan kesildiğinde sağ öndeki bir yerden ses çıkarmaya uygun bir titreşim oluşturuyodur. Yani gevşeyen bir yerden falan. Isınınca da arabadaki titreşimler azaldığı için bu o kadar etkili olmuyodur.

Komik gelmesin ben daha...

Komik gelmesin ben daha yeni araç sahibi oldum... :D

Yaklaşık 1 yıldır bir aracım var ondan önce hiç olmadı ve ilk arabamda Astra aynı buna benzer bişiy oldu ama biraz farklı...

Araba hızlı kalkışta (Şu halk tabiri ile pati) ön taraftan sanki abs devreye girmiş gibi tıkırtılı sesler geliyordu, (komik olan burası) ben tabi görmemişim ya bunu Anti patinaj özelliği gibi bişey zannediyordum..:)

Değilmiş hocam Motor takozumu, kulağımı ne diye adlandırıyorlar bilmiyorum yuvarlak bişey içindede Lastik var onun içindeki lastik gitmiş ve motor sallanınca o vuruyormuş sağa sola yani sonuç olarak Astarammm a katılıyorum ne dersek altı boş kalır sen bir ustaya git benim gibi hurafeler üretme yok anti patinaj felan yani....

sorun bulun v kayışı bilyası dağılmış 25 ytl bilya yı aldık sorunda kalktı verdiğiniz bilgiler için tşkler

Geri