hiç yapan deneyen varmı :D:D yoksa ben ilklerdenmiyim:D:D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İzmiRli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
renkten dolayımıdır nedir yoksa rulo fırça ile boyamadanmı :) epey bir boya katmanı olduğu görülüyor arabanın üzerinde, boyadan önce ve sonra kantara çıksaydınız keşke :)

renkten dolayımıdır nedir yoksa rulo fırça ile boyamadanmı :) epey bir boya katmanı olduğu görülüyor arabanın üzerinde, boyadan önce ve sonra kantara çıksaydınız keşke :)

:kop::kop::kop: :D:D:D abi 3 kat boya attım üzerine son katını babam attı :D:D hem ondan hemde bizim dükkanda çektiğimden her yerde ışıklar var o yüzden yanılma yapıyor :p

ahh bee bu kadar uğraşmısın yapsaydın ya dediğimiz gibi bi zımpara sonra pasta prof işi olsaydı. emeğine sağlık ama iş yarım kalmış benden sölemesi...

ahh bee bu kadar uğraşmısın yapsaydın ya dediğimiz gibi bi zımpara sonra pasta prof işi olsaydı. emeğine sağlık ama iş yarım kalmış benden sölemesi...

sağolasın abi ben direk zımpara flan yapmadan boyayı vurdum üzerine tabbi senin dediğin gibi yapsaydım çok daha güzel oLurdu ama uğraşmaya değmez bi kaç ay sonra yeni araba alcağımız için o yüzden üzerindeki pislği kapansın diye vurdum boyayı geçtim allahtan üzerinde çürük çarık yer yoktu hemen kapandı gitti :p

helal olsun emeğine sağlık tebrikler :D

hehe 3 kutu vernik al kutuda sprey vur geç :D

spreyi bende düşündümde tozu uçar etrafı batırmayım diye vazgeçtim böyle daha güzel oLdu 3 katı yedire yedire yapılınca :D:D:D zaten aLmanyada audi fabrikası boyacı falan alcak olursa kesin ilk sıraya beni yazarlar:D:D:D:D:D

güzel olmuş kadir :D

güzel olmuş kadir :D

eyv sağolasın berkay bi önceki sayfada son halinin fotografları var onlarada bakabilirsiniz:D:rolleyes:

Geri