hiç yapan deneyen varmı :D:D yoksa ben ilklerdenmiyim:D:D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İzmiRli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence çok güzel olmuş.Ellerine sağlık. Önemli olan farklı olması... :) Fark yaratmışsın. Tabancayla boyacılar boyar ama rulo ile boyayamaz. Emeğine saygı duyuyorum. Süper

ilginize ve yorumlarınıza çok teşekkür ederim yarın tam bitmiş halinin fotograflarını eklicem ufak tefek armaları yapıştırmaları kaldı yapıştırdım bi de stop lambalarına siyah çorap geciricem :D:D:D onlarda bittikten sonra fotograflarını eklicem

eray sonra dedenin dedikodusunu yaparlar hacı amcaya nooLdu diye:D:D:D:kop::kop::kop:
eheheheh:kop::kop:
senin haberin yok kabriyo aldık :D:D:D:D:D
16849392768115018531495.jpg

ilginize ve yorumlarınıza çok teşekkür ederim yarın tam bitmiş halinin fotograflarını eklicem ufak tefek armaları yapıştırmaları kaldı yapıştırdım bi de stop lambalarına siyah çorap geciricem :D:D:D onlarda bittikten sonra fotograflarını eklicem

Çorap geçirme git paraya kıyda bi stop boyası al onunla boya :D

çok güzel olmuş eline sağlık sen devam et kardeş.

Çorap geçirme git paraya kıyda bi stop boyası al onunla boya :D

yok yaa ondan değil stoplarda 2 sinde çatlaklar var sıfırını sordum beklemek lazımmış çıkmasınıda aramak lazım o yüzden en iyisi çorap :D:D

yok yaa ondan değil stoplarda 2 sinde çatlaklar var sıfırını sordum beklemek lazımmış çıkmasınıda aramak lazım o yüzden en iyisi çorap :D:D

kadirciğim :D:D ne zaman bitiyor hayırlısıyla? verniği cilayı unutma ;)

kadirciğim :D:D ne zaman bitiyor hayırlısıyla? verniği cilayı unutma ;)

abi araba bitti fotograflarını eklicem birazdan çorabıda akşama geciricez artık :D:D :kop::kop: bi daha markete giripte çorap falan sormam yaa :D:D dün akşam 3 kişi girdik markete siyah kadın çorabı varmı diye sorduk puhahahaha :D:D adam bi baktı yüzümüze YOOOk dedi :D:D:D adamın aklına kimbilir ne geLdi dedim :D:D:p

Geri