hgs kartı hakkında.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kobay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kobay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
iyi akşamlar!
hgs kağıdını&barkodunu dikiz aynasının arkasına yapıştırdım,ya peki gişelerden geçerken okuyamama olasılığı olurmu?olursa kaçak geçiş yapmış sayılırmıyız?uzman&bilen arkadaşların cevaplaması temennisi ile yeni yılda tüm site sakinlerine başarılar dilerim.

Bildiğim kadarıyla barkodu okuyamayıp kaçak geçiş gözükse bile plakanız sisteme kayıtlı olduğu için tutar hesabınızdan düşüyor, yani kaçak geçmemiş oluyorsunuz!

KGS Kartını HGS ye dönüştürmek için postaneye gittim.Sadece Otobanlardaki PTT Şubelerinden Değişiyormuş İllerdeki PTT Lerde yalnızca yeni hgs kart alabiliyomuşuz..
Çok Saçma değil mi sizcede Bunun Mutlaka mantıklı bir sebebi olması lazım.

KGS Kartını HGS ye dönüştürmek için postaneye gittim.Sadece Otobanlardaki PTT Şubelerinden Değişiyormuş İllerdeki PTT Lerde yalnızca yeni hgs kart alabiliyomuşuz..
Çok Saçma değil mi sizcede Bunun Mutlaka mantıklı bir sebebi olması lazım.

KGS 1 ay daha devam edecekmiş, en iyisi bakiyeyi bitirip sonra HGS ye geçmek, saçma olmayan ne var ki?

Ben HGS yi iki ay kadar evvel aldım, KGS de kalan bakiyemi de banka hesabıma aktardı.

Benim de halletmem lazım bu işi. Ön camda çirkin bir görüntü oluşuyor mu? Kağıdın boyutları ve rengi nedir?

Ben başvuru yaptığımda kartlı olanlardan kalmamıştı, mecburen cama yapıştırılanlardan almıştım. Rengi beyaz ebatları yaklaşık 3x7 cm kadar.

hgs-etiketi.jpg

OGS gibi oturmuş bir sistem varken, neden bu HGSye sardılar ben onu anlamıyorum.

bizler hep sürülmeye,güdülmeye alışmışız.

merhabalar!
bizim gibi koyunlar çok olunca haliyle rant için değişiklikler olasıdır.sözde kgs den %20 ucuz imiş.:mad:

Geri