hgs kartı hakkında.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kobay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yapabilirsiniz oluyor...

Bunu yapmamdaki amaç cam kirlenmesin illet oldum bir şey camda bir şey yapıştırmak. Bu yüzden LPG kağıtları yapışılı olmadığından muayeneden sürekli hafif kusur yazıyorlar :D

Aldığım HGS zımbıtısını dikiz aynasının hamen altına gayet açık görülebilecek şekilde yapıştırdım. Perşembe günü giriş ve çıkışlarda uyarı sesini verdi. Ne kadar ücret düşüldüğü de gösterildi. Ancak Cuma günü aynı hızda aynı yerden geçmeme rağmen herhangi bir uyarı sesi yahut görüntülü bir şeyler olmadı. Ben otomatik olarak düşüldüğünü, plakanın esas alındığını biliyorum ama yine de sorayım dedim. Ceza falan yok değil mi?

Aldığım HGS zımbıtısını dikiz aynasının hamen altına gayet açık görülebilecek şekilde yapıştırdım. Perşembe günü giriş ve çıkışlarda uyarı sesini verdi. Ne kadar ücret düşüldüğü de gösterildi. Ancak Cuma günü aynı hızda aynı yerden geçmeme rağmen herhangi bir uyarı sesi yahut görüntülü bir şeyler olmadı. Ben otomatik olarak düşüldüğünü, plakanın esas alındığını biliyorum ama yine de sorayım dedim. Ceza falan yok değil mi?

Ceza kesmiyorlar diye biliyorum sisteme plaka kayıtlı ise anında bakiyeden düşüyor. İçimde kurt kalmasın diyor isen bakiyeni kontrol et derim ;)

Ceza kesmiyorlar diye biliyorum sisteme plaka kayıtlı ise anında bakiyeden düşüyor. İçimde kurt kalmasın diyor isen bakiyeni kontrol et derim ;)

Bir ara bakmıştım ona ama nerdendi unuttum şimdi...

...

Google Amca'yı unutmuşum ya... :) Buldum, sorguladım şimdi. Ceza falan yok. Teşekkürler.

Bakiyeni kontrol et ;)

savaş hocam çok güzel yazmıssın, ama ben yorum yapmıyor, susuyorum, yine siyaset yapıyor olmayayım...

Dikkat edersen yazdığım mesajda hiçbir parti hakkında iyidir kötüdür demiyorum, siyasilerimizi hırsızlıkla arsızlıkla suçlamıyorum, kimseyi şu partiye gelin diye yönlendirmiyorum, kimseyi neden bunlara oy veriyorsunuz diye eleştirmiyorum, kimseyi zan altında bırakmıyorum yani sadece konu hakkında yanlış olduğuna inandığım bir nokta için yorum yaptım. Yorum yaparken hiçbir siyasi partiyi baz alarak neden HGS yi çıkardılar demiyorum, 5 TL leri ceplerine atıyorlar da demiyorum. Eleştirdiğim kısım 5 TL alıyorsan o zaman kimseye zorla en az 30 TL lik kontör yüklemeyi zorunlu kılmayacaksın, 30 TL lik kontörü zorunlu kılıyorsan o zaman da 5 TL lik depozitoyu almayacaksın ki vatandaşlarına kolaylık sağlayacaksın. Bankalar 70 dolar depozito bedeli olan OGS cihazlarını müşterilerine (belli taahhütler doğrultusunda) ücretsiz olarak dağıtmıyorlar mı?

Savaş abim sen kullandığın için sana sormak istedim abim geçen bizim arkadaşa aldık bu cama yapışan zımpırtıdan biraz inceledim işte cama yapışması için bant a benzeyen bir şey. Ama aklıma bir cinlik gelmedi değil. Hani bu kimlik kartları gibi pres yaptırıp gerektiğinde yapışması gereken yere tutulup kullanılır gibi geldi bana. ;)

Bence olmasına olur, şeffaf bir CD kapağına yapıştırılıp denenebilir, ama tek aracın varsa neden böyle bir arayış içine gireceksin ki? Ayrıca bu şekilde kullanılan HGS uyanığın birinin eline geçip sıkıntı yaşamazmısın? Ben 3 araç için iki tane alayım dedim ama bunlara araçların plakaları tanıtıldığı için geçişlerde sorun olabileceğini düşünerek vazgeçtim. 5 TL için sahtekar damgası yemeye değmez.

Abi ben cama bir şeyler yapıştırmayı sevmiyorum benim derdim o işte :)

Kurtuluşun yok, aynanın arkasına yapıştıracağın için fazla bir görüntü kirliliği yapmıyor.

Geri