Herkes Araciyla En Uzak Gittiği Yolu Söylesin

İzmir samsun 14 saat falan sürmüştü tek başıma gitmiştim 1000 km civarı.

Fransa dan izmire 3600 km 38 saat, haziran 27 si gine fransadan izmire

bizim astra 15 günde karadenizden güneydoğuya inip iç anadoludan ist. e geri döndü banamısın demedi :D geldiğinde jant kapağı yoktu plakalık kırılmıştı kaput taş izleriyle doluydu :D :(

bizim astra 15 günde karadenizden güneydoğuya inip iç anadoludan ist. e geri döndü banamısın demedi :D geldiğinde jant kapağı yoktu plakalık kırılmıştı kaput taş izleriyle doluydu :D :(
uzun yolun o huyuna uyuz oluyorum :( sürekli araçlar taş fırlatıyor ve bir yerler çiziyor göçüyor vb. :(

bu arada, sanırım yaptığım en uzun yol 50 km civarı :D 19 mayıs tatilinde çankırıdan ankaraya gelirken.. :) yine o civarlarda da şehir içinde yapmıştım :)

şimdi o kmler cok cok ytl ler demek:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

bencede ama yılda br kez uzun yola cıkmak iyi gelir bence.

bende nisan sonunda sinop- istanbul gidip geldim 1600 km . bendede sorun olmadı fakat araba 1lt yakın yag eksiltti. normlde şehir içinde hiç eksiltmiyor. kalitesine güvenerek aldığımız opellerin yag eksiltmesi sinirimi bozuyor.

ben ancak ulustan bahçeliye eve gidip geliyorum 6 km. vakit yok

geçen sene istanbul'dan samsun-ordu-giresun-trabzon uzun göle gittim.3.000 küsür km.yol yaptım.

1 ay önce, istanbul- Antalya- İstanbul yaptım. Toplam 1.500 km sanırım yol yaptım.

Geri