Heeeeeeeyyyy Opelimmm Nettt Noluyoooo Kendine Gel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet yenı uye konusunda ben de sana cok hak verıyorum kardesım yenı gelen bırını gordugum zaman ben de mumkun mertebe selamını alıp hoşgeldınız dıyorum bu ınsanlığın ve medeniyetin bir kaidesi bu konuda cok haklısın ama boş yere tartışıp bırbırınızı kırmayınız lutfen
eyvallah cengiz bey:good:
biz birimizi kırmayız zaten opelciyiz sonuçta:rock

Gözünüz aydı arkadaşlar hareketlilik başladı.
Yeni ufuklara yelkenler açılmış durumda.
Kırmadan kırılmadan keyifli forumlarınız olsun;)

site yavaş diyen arkadaşlar,
hızlandımı :]

bağlantı hızı olarak :=)

evet hızlanma bariz ölçüde var:pon:

galiba çoğumuz bir sorunumuz olduğunda uğruyoruz foruma

bakın işler nasılda yoluna girdi, kimse kimseye kırmasın, üzmesin ve küsmesin, hepimiz bu forumdan bir şekilde yararlanıyoruz bence forumun her bir bölümü kendince çok güzel ve ayrıca bende üye olduğum andan beri güzel arkadaşlıklar ve dostluklar kurdum :)

Yalnız murat halen beni aydınlatmadın :) :)

bakın işler nasılda yoluna girdi, kimse kimseye kırmasın, üzmesin ve küsmesin, hepimiz bu forumdan bir şekilde yararlanıyoruz bence forumun her bir bölümü kendince çok güzel ve ayrıca bende üye olduğum andan beri güzel arkadaşlıklar ve dostluklar kurdum :)

Yalnız murat halen beni aydınlatmadın :) :)

Florasan ile mi istersin yoksa diğer şekilde mi abi:D :D :D

Görmemişim yazdığını!! benim orda demek istediğim eğlence bölümünden çıkmamam deil forumda iyi arkadaşlıklar oluştuğuna şahit olmandı...

Murat; seni bu konuda sonuna kadar destekliyorum, gerçekten üye olduğum andan itibaren samimi ve sıcak dostluklar ve arkadaşlıklar kurdum ve bu beni çok mutlu ediyor :good:

Geri