Heeeeeeeyyyy Opelimmm Nettt Noluyoooo Kendine Gel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arif abi murat abi hepinize katılıyorum bi yerden tanışacaz dimi ama eğlence bölümünde olur ama buluşmada olur bu herkezin keyfi kederi kimse karışmamalı site durgunluğu için ise site yavaş olmasından kaynaklanabilir ama düzeldi sanıırm neyse kimseyi kırmamak dileğiyle herkeze iyi forumlar dilerim

s.a

hocam mrb ben 19 yaşımdayım yeni üyeyim 4 5 günlük ve günde 13 14 saat burdayım motoru okurum hakaret etmeyelim ayrıca yakın bi memleketteysen kaldıralım araçları yani hocam her işi bilen 18 lik wardır bilmeyen 18 lik wardır.k.i.b ii eğlenceler ayrıca isim ne ben murat!!!!

al işte:)...
ateşli gençlik:(

hocam mrb ben 19 yaşımdayım yeni üyeyim 4 5 günlük ve günde 13 14 saat burdayım motoru okurum hakaret etmeyelim ayrıca yakın bi memleketteysen kaldıralım araçları yani hocam her işi bilen 18 lik wardır bilmeyen 18 lik wardır.k.i.b ii eğlenceler ayrıca isim ne ben murat!!!!

bu yaptığınız yorum, moderasyona alınabilirdi aslında ama ben sizin YENİ ÜYE olmanıza karşılık şimdilik sadece BU MESAJ ile uyarıda bulunacağım...

Yaşım, 19 ama bahsettiğiniz gibideğilim diyorsunuz ama akabinden "KALDIRALIM ARAÇLARI" gibi 'Yetişki Bir İnsanın' yapmayacağı bir yorumu yapıyorsunuz...

Burası OPELIM.NET, burada bu tarz abes yorumlara "şakalaşma haricinde" izin vermeyiz,
sizin yorumunuzu da ben bir 'ŞAKA' olarak algıladım, ama yeni tanıdığınız kişilere(hatta tanımadğınız) karşı bu tarz şakalar yapmamanızı öneririm...

Keyifli Forumlar;

s.a

iki mesaj arasındaki 7 fark ı bulmak lazım..

:D usta süperdi bu:D

arif abi murat abi hepinize katılıyorum bi yerden tanışacaz dimi ama eğlence bölümünde olur ama buluşmada olur bu herkezin keyfi kederi kimse karışmamalı site durgunluğu için ise site yavaş olmasından kaynaklanabilir ama düzeldi sanıırm neyse kimseyi kırmamak dileğiyle herkeze iyi forumlar dilerim
Toprağım benim:)

Geri