Heeeeeeeyyyy Opelimmm Nettt Noluyoooo Kendine Gel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla bencede bı durgunluk var ama ben elımden gelenı yapıyorum 4 gundur nobetcıyım burda

saolun arkadaşlar sizlerinde benim gibi düüşündüğünüzü bilmek çok sevindirici hep birlikte opelim.net'i eski dönemlerine döndürelim :)

Ben her ne kadar yenide olsam şu son zamanlar hiç bi aksiyon yok :( mesela bak cumartesi günü Eskişehirde akşam yemeği planladık sonra konvoy olur belki şöle iki turlarız aykal abi senide bekleriz :) yani çalışmalar tüm hızıyla devam ediyo yanlız yani eskisi kadar bilgili topicler açılmıyo ben o topicler sayesinde aracıma aşık olduydum yoksa ben aracı borcu bittiği gibi satalım satalım diyen birisiydim sizin sayenizde aracıma aşık oldum:)

aykal bence biz yaşlandık
16-17-18 grubu genç kardeşlerin hızına yetişemiyoruz :D:D

bu şekilde dönem dönem başlıklar açılmıştır arkadaşlar, şöyle bir database i yoklayın, aynı konuda 2-3 başlık göreceksiniz...

Dönem dönem insanların hayatlarında olduğı gibi yazılı platformlarda da oluyor...

mesela ben çok iyi hatırlıyorum TheOne(Serkan) şöyle yazmıştı;

"Arkadaşlar, forumlarda bu tip evreler olmaktadır, olacaktırda. Merak etmeyin kendi kendine toparlanır... Sizlerin de paylaşımlarıyla, yeni katılımlarla bu evre de aşılacaktır şüpheniz olmasın"

tarzında yazmıştı...

Evet, sizler böyle hissediyor olabilirsiniz, 3-4 kere arka arkaya siteyi açıp, siz "İstediğiniz türde" başlık göremeyebilirsiniz... Bu sizi bu şekilde bi düşünceye itmiş olabilir...

ama dediğim gibi, bu olaya çok aşinayım :)

Merak etmeyin, kendi kendine toparlanacaktır :)

bu günün genç lerı yarının büyükleri olacaktır ki ozmn ellerine güç geçtiğinde bu tarz tutum sergileyen insanlara karşı koydukları tepki kaçınılmazdır.

bence bunun küçüüğü büyüğü yokktur ki ben pek küçük üyede göremiyorum forumda bence burda olan şey şu paylaşılan şeyler hep aynıı o yüzden bir durgunluk var forumda ama küçük üyelerin bu işle ne alakası var anlamadım bu 18 yaşından küçük üyelerin açtığı konuda pek fazla değil yani :D ama durgunluk var bu forumda o doğru ama engin abinin dediği gibi geçici bir durumdur :D

durgunluk tan bahsediyoruz arkadaşlar ama bu durgunluğun da başla sebepleri war yönetimde bundan haberdar fakat geçici olduğundan hiç problem yok yani.

ben hep burdayım walla:)9 ilk günler ne kadr giriyorsam hala o kadar giriyorum( araba ve net hastası olmak kolay değil tabi) ama bu iş tekte olmuyor.. en kısa zamanda eski halimizi bende istiyorum hadi konu açma çılgınlığı yapalım:))

sitemize girenlerin yaşım mevzuu değilde seviyesi konu olması lazım.

17 yaşında olup o kadar cok bilgisi olan kardeşlerimiz varki, bu olay cok güzel;).

yada 20 yaşında kendini bilmez cok...

Geri