Hayaletlere inanır mısınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Görmek inanmaktır. Ben gördüm inanrım.
Bundan yıllar evvel bir gece ansızın yerimden zıpladım. Acayip susamışım genelde üşenirim kalkmam ama üşenmedim bu sefer kalktım. Uyku seresmi yürüyorum. Evde annem-babam bide ben varız. Neyse kalktım çıktım odadan. O ne? Sabahın 3 ü ama salondan ışıklar geliyor. Annemlerin oda hemen yanımda bunlara baktım uyuyorlar. Allah allah dedim heralde tv açık kaldı. Yavaş yavaş yürüyorum. Salonda kapıdan girmeden görünen 2 berjer var. Birini sırtı kapıya dönük hafifçe. Öbürünü görüyorum oturan kimse yok. Salona yaklaşıyorum tırsa tırsa, köpeğime sesleniyorum sessizce Efeeee!!! Bizimki annemlerin odadan hırlıyor. Lan gel! Köşeye kadar gelip geri dönüyor. Lan gelsene!!! HIRRRRRRR. Hay ben senin köpek gibi.... Biraz daha gitmeye cesaretim kalmıyor. Ulan diyorum kendi kendime, in çıkacak cin çıkacak gece vakti karşıma çarpılacam kalacam gecenin bir yarısı. Boş veer. Hırsızın gelip çalmadan önce denemek için TV yi izleyecek hali yok ya. Eeeee. Hayaletse buyursun izlesin kardeşim bana zararı yok. Dönüp odama yatıyorum. Sabah ilk işi, ilk kimin kalktığını soruyorum. Babam uyanmış. Babaaa sabah uyandığında TV açıkmıydı? Yok oğlum diildi. Anneee sen mi kapattın gece TV yi? Yoo ben bişey ellemedim!!!! O gece TV nasıl açıldı ve nasıl kapandı veya o ışıklar neydi, orada ne oldu, hiç bir fikrim yok. Çözemediğim yegane esrarengiz olayımdır. Çözülmüşlerimde yok değil.

hocam iyi gidip uyumuşsun walla...

19849204ck9.png

:good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:​

sınır ötesi miydi sırlar ötesi miydi diye bir program vardı yazılanlar bana o programı hatırlattı

sınır ötesi miydi sırlar ötesi miydi diye bir program vardı yazılanlar bana o programı hatırlattı

ewt bi an bende öyle hissettim :

birsey sormak istiyorum,

acaba hic kameraya almayi denediniz mi?
yada fotograf cekmeyi?

yada konustunuz mu?ve ne konustunuz?

cidden merak ettim...
goruntulerı kaydetmez olanaksız aklıma cok geldı anlık oluyor bazen ses yada sulıyet gorunmesı o yuzden herzaman olmadıgından kamerayla gezemezsın
ama sesler kaydedılebılır cocuk seslerı fılan .
kıyafet sorun arkadas eskı bır kıyafet gormedım
govdeden altı pantolanla kosan bırı ama karanlık durumuda var cok aydınlık yok frame dedıgımız aralar var cok uzun sıstem salonlarında sen bır frameden bakarken o dıger frame anlık gecebılır cok zor kaydetmek
alıstık zarar vermedıkce oda zarar vermıyor bellıkı

arkadaşlar dikkatle ve merakla okudum yazdıklarınızı...
bizler yalnız değiliz bunu bilin...

benim anlamadığım çıplak gözle görülmeyen birşey bir objektifin gözünden nasıl görünür oluyor ?
bende anlamadım :D photoshop ya bazı seyler cok sacma mesela ordu fotoğraf çekilmiş ölen asker fotoğrafta çıkmış diorlarya bi defa orası boş olsa daha arkada sadece kafası gözüken asker oradaki o boş alana geçer ordayken çekilmiş işte yada o ölmedenm önce çekilmişş

çoğu fatoş bunlarn.gerçekte var mı.henüz ben görmedim.her ne kadar bimesem de tanımadığım şeylerden her zmn çekinirim...

Geri