Hayaletlere inanır mısınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
samet dalga gecmıyorum gerceklerı yazdım kardesım...

mezarlıkta calısma mevzuusu için dedim abi:)

ben ankarada ulustayım arkadasım sagım solum turbe eskı tarıh kale
burda anlatılmaz yasamak lazım cok ılgınc seyler
yarım kosan adamlar cocuk bahcesı gıbı sesler oynayan cocuklar
patlayan lamblar karanlık sulıetler vss.
alıstım artık ancak bence zararlı degıl yardımcı oluyorlar bır zararlarını gormedım bır kac kezde uyarma nıyetınde yardım ettıler
uyurken uyandırma yangın koku gıbı
tek basına kocaman bır yerde kalmak urkutucu ama kormuyorum alıstım
hayalet dedıgı sulıet zaten cın her kılıkta olabılıyor ayagıma kedı dolandı bır gece..
abi ciddimisin?

bak cıddıyet ıcın soyle dusun
sınema salonundan daha byuk bır yer ve cokda uzun
sıstemler klımalar karısık yanıı
gece teksın
saat 03:00 bır takırtı ıcerde gıdıp bakabılırmısın bır guc benı oraya cekıyor ve korkmuyorum bakmaya gıdıyorum arıza olmus yada klıma arızalanmıs dedım ya yardım edıyorlar..

15-16 yaşlarındayız..Köy yeri tabi sapancada her taraf orman :)..Yaşımız küçük olduğu için gündüz ilerideki kasabadan bira aldık gittik dereye bağladık soğusun gece içeriz diye..Neyse gitti gece içmeye tam bir iki yudum aldık çatır çutur sesler geliyor heryerden sonra arkadaşın biri bişe görmüş hepimiz birden kaçmaya başladık ellerde bira :) nereye kaçıyosak..Sonra toprak yolda durduk biraz dinlenip başladık yine içmeye..Sonra bir kedi geldi ortamızda durdu..Bizde pist mist kovduk kediyi hafiften ay ışığı var bahçeye girdi gördük yani gözümüzle..Aradan 2 saniye geçmeden bir baktık yine ortamızda aynı kedi..Abi biz şişeleri falan sallayıp bi başladık kaçmaya ama ne kaçış arkadan gelen öndekini çekiyor falan düşenmi istersin,öne geçicem diye öndekini çekerken üstünü başını parçalayanmı istersin..O geceyi hiç unutamam..Korkması 5 dakika sürdü ama en az 2 saat güldük halimize sonra :)

bende bunda 5-6 sene önce gece bir uyandım başımda biri duruyor uyku sersemliği ve zifiri karanlık çözemiyorum şöyle bir gözlerimi ovuşturuyorum..bir bakıyorum yine orda..sonra yorganı kafama çekiyorum bildiğim bütün dualar falan sonra bir bakıyorum yine orda..dedim kaçış yok heralde ölücem birden cesaret geldi elimi uzattım bi dokundum buz gibi birşey.. ama nasıl korkuyorum..derken plan yaptım sessizce ışığın oraya gidip ışığı açacaktım sürüne sürüne yataktan çıktım bir yandanda herife bakıyom :) birden ışığı bir açtım bide ne görim? ben uyurken annem yanıma vantilatör koymuş :) :) o soğuklukta demiriymiş :)

hayatımda en çok o zaman korktum..

bende bunda 5-6 sene önce gece bir uyandım başımda biri duruyor uyku sersemliği ve zifiri karanlık çözemiyorum şöyle bir gözlerimi ovuşturuyorum..bir bakıyorum yine orda..sonra yorganı kafama çekiyorum bildiğim bütün dualar falan sonra bir bakıyorum yine orda..dedim kaçış yok heralde ölücem birden cesaret geldi elimi uzattım bi dokundum buz gibi birşey.. ama nasıl korkuyorum..derken plan yaptım sessizce ışığın oraya gidip ışığı açacaktım sürüne sürüne yataktan çıktım bir yandanda herife bakıyom :) birden ışığı bir açtım bide ne görim? ben uyurken annem yanıma vantilatör koymuş :) :) o soğuklukta demiriymiş :)

hayatımda en çok o zaman korktum..

abi böyle bir komplo mu olur adamın aklı çıkar dili tutulur:D

senın olay tamamen hayal urunu oldu sımdı
ama kosan bırını gorsen kılıtlı kapının ardında ne olur hehe

senın olay tamamen hayal urunu oldu sımdı
ama kosan bırını gorsen kılıtlı kapının ardında ne olur hehe
diyorumya harun abi ben bu olaydan bu kadar korktum dediğin gibi birşeyi düşünemiyorum:)

Geri