ufolara inanır mısınız??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benimde kafami kurcalayan sorular var..... Mesela, bu UFO lar benzinlimi, yoksa dizelmi ? Tupluye cevirilebiliyormu? Benzinlisi kac beygir gucunde, ne kadar tork uretiyor, saatte kac basiyor? Benzin fiatlari dunyadami daha ucuz yoksa marstami? Ufolara ayakta yolcu aliyorlar mi? UFO larin kullaniminda alkol limiti varmi vs.....

Bir rivayete göre ufolar manyetik alanlar ya da çekim gücüyle yol alıyorlar. Dolayısıyla yakıt tüketimi yok. ama emin olun amerikalılar o teknolojiyi hayata geçirirse, shell ve bp en kısa sürede manyetik enerji istasyonları kurup insanlara çekim gücü satarlar :D
Benim asıl merak ettiğim neden insanlar Unidentified Flying Object = UFO (Tanımlanamayan uçan nesne) denince neden hep uzay aracı sanıyorlar? Pekala bu araçlar halka açıklanmayan yeni nesil uçaklar olabilir. (Örnek: ekranoplan; yıllarca hazar denizi canavarı dendi, sonra deniz taşıtı olduğu ortaya çıktı)

Cengiz abi sen var diyosan vardır abi.
bu arada organizasyon olmuyomu abi arıycam dediydin:):):)
:D var var kesin var :D
valla Berat ben son zamanlar pek giremiyorum siteye haberim yok bu yüzden ama yakında yaparız bir aktivite Yavuz birşeyler yapacaktı carting sanırım

bence var ama resimler gerçekmi bilmiyorum

teşekkürler ben var ile yok arasında kaldım :D

Geri