Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar resimde işaretlediğim yerleri nasıl kolay bir şekilde sökebiliriz? Sebebi ise sadece buralardan bir yerden tıkırtı geliyor, söküp şeffaf silikon sıkacağım. Saygılar... Tşk.
ortada işaretlediğin ızgarayı bir düz tornavidayla hafif kasarsan elinlede çekersen rahatlıkla çıkar ben kendim değişmiştim ama yinede bilen sökerse daha iyi olabilir.
cam kumanda panelide ortadaki havalandırmada ve ustteki havalandırma tornavida ile nazikce sök çok sert davranıp döşemeye zarar verme duğmelerinde söküm şekli sitede vardı mokıa anlatmıştı kendine çekiyorsun altında bağlantıları falan vararaştır bulursun
far kontrol anahtarının arkasından öyle bir ses geleceğini sanmıyorum, o anahtarın arkasında boşluk yok sıfıra sıfır sokete oturuyor. diğerlerini ise çok ince bi tornavida yardımıyla yavaşca tırnaklarından ayırabilirsiniz. fazla zorlamayın plastik olduğu için zedelenebilir.
İşin enteresan tarafı far kontrol düğmesinin oradan geliyor yolda giderken elimi bastırınca ses azalıyor ama tamamen kesmiyor. Haftasonu bir açayım bakalım ne olacak.
İlgilenen, cevap yazan veya yazacak olan tüm dostlara teşekkürler.