Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
LND' Alıntı:opelde parfümlü airbag yapsın söyleyelimde![]()
NighTFLighT' Alıntı:hahahahah çok iyi olur ama benım hem astımım hem de alerjim var..yani her ikisi de benı öldürmeye yeter
![]()
kuti' Alıntı:amin diyelim hic acılmasın
+1987 katılıyorum her bır cumlenesetapxxx' Alıntı:opellerde aracın tam ortasında el frenini altında bir beyin var bu beyne iki tane yan hava yastığı senserü,iki tanede de emniyet kemeri jopları yardımcı oluyor.önden yada arkadan bir darbe anında orta konsuldaki beyin motor beyniyle aracın hızı konusunda temas ta oluyorr.bu sayede aracın çarpma anındaki darbe si hasaplanıyor.60 km in altındaki hızlarda hava yastığı acılmıyor.yani otomobilin önünde ve arkasında başka bir sensör yok.diğer hava yastıklarına gelice ön kapılarda bulunan sensörlerde aynı şekilde derbe hesaplaması yapıyor örnek kapıya futbol topu çarptı bunu darbe derecesi ve hızı beyinde mevcut onun için hava yastıkları acılmıyor.ama aynı hızda yandan otomobil yada motorsiklet carptığında acılıyor..ayrıca önden derbe anında pedallar yukarı katlanıyor ve emniyet kemeri jopları sizi koltuğa doğru çekiyor.ama emniyet kemeriniz bağlı değilse siz direksiyona kapaklanırken ordan yüzünüze 10 tonluk bir yük le geen darbe kafanızı gövdenizden ayırıyor.buna opel astrada yakın bir arkadaşımızda şahit olduk allah rahmet eylesin
aga78' Alıntı:gibi ama araba pert oldu yaw tamponda çizik bile yok anlamadım gitti
hep derim teçrübe parayla olmazz denemek lazım yaw bende öyle yaptım