Hava yastığı nası açılır bilen varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan masques
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
setap emniyet kemeri bağlı değilse airbag açılmaz diye biliyordum bir yanlışlıkmı var.

bu konu hakkında çeşitli rivayetler var :) kimileri emniyet kemeri takılı olmadan açılmaz dio kimi açılır. ikisininde çeştli örnekleri var ama hangisi doğru ben hala anlamış diilim:) :)

valla kardes arabayı kullanan benim kemerim takılı deyildi anlam veremedim

Sen o kadar hava yastığı koy sonra emniyet kemeri takılmayınca çalışmasın! Firmaların böyle bir saçmalık yapacaklarını sanmıyorum.

sitemiz de kaza yapan bir corsacı arkadas vardı, o da kaza sırasında emniyet kemeri takılı değildi demişti.onun da aribaglari acılmıştı, demekki emniyet kemerine baglı değil ama yine de bir bilene sormak lazım
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=6808

bilene sormak lazım ama kemer takılı olmayınca kotü bir yastıgın maliyeti 1.500 ytl

mtnplus' Alıntı:
setap emniyet kemeri bağlı değilse airbag açılmaz diye biliyordum bir yanlışlıkmı var.

BMW DE AÇILMIYO..ÇOK İİ BİLİYORUM..ARKADAŞIM KAZA YAPTI..KEMERİ TAKILI DİİLDİ.....AİRBAGLER AÇILMADI DİYE MAHKEMEYE VERDİ BMW Yİ..AMA MALESEF KAYBETTİ...YAZIYOMUŞ ÇÜNKÜ..

AMA DİĞER MARKALARI BİLEMEM ....:(

206 CC İLE KAZA YAPTIĞIMDA KEMERİM TAKILIYDI..AİRBAGLER AÇILDI..BEN HAYATIMDA BU KADAR PİS Bİ GAZ GÖRMEDİM..HERYER UNA BATMIŞ GİBİ OLDU..NASILLL PİS Bİ KOKU..TANRIMMM DEDİM ARABADAN ÇIKANA KADAR HATİM İNDİRMİŞTİM GÖKTEN ....:cry:

Ahkar' Alıntı:
Sen o kadar hava yastığı koy sonra emniyet kemeri takılmayınca çalışmasın! Firmaların böyle bir saçmalık yapacaklarını sanmıyorum.

emniyet kemeri takılı değilken kaza anında açılan airbag araçtakilere kazadan bile fazla zarar verebilmektedir. nightflight 'nin yazdığı gibi BMW emniyet kemeri takılı değilken air bagleri iptal ediyorsa bundandır.

umarım bizim araçlarda öyle olsun ama kaza yapan arkadaşların söylediğini göre yok maalesef.

mtnplus' Alıntı:
emniyet kemeri takılı değilken kaza anında açılan airbag araçtakilere kazadan bile fazla zarar verebilmektedir. nightflight 'nin yazdığı gibi BMW emniyet kemeri takılı değilken air bagleri iptal ediyorsa bundandır.

umarım bizim araçlarda öyle olsun ama kaza yapan arkadaşların söylediğini göre yok maalesef.

metin bu kesinlikle doğru bişi..düşünsene kemer takılı diil süratle airbag patlıyo..boynu kopar insanın mazallah.....

deli birsey tabiri caizse kodummu oturtturuyor kokusunada katılıyorum 1 hafta cıkmadı arabadan

Geri