Hava FiLtreSi TaktırCam.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aSreG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aSreG

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ArkadaşLar Hava FiLtreSi TaktırCam bugün. Ne Marka Taktırayım ?Fiyatı Ne Kadardır ? Araçda Hiç Ses yOk. stOp Ettim Sandım Geçen müzik Acıktı anlayamadım. Çalışan arabayı Tekrar Çalıştırmaya Çalıştım :P

kn green v.s bir sürü marka var yalnız kutu içi veya açık filitre olarak gruplanıyor
aracın 1,6 oldugu için 1,6-1,8 motorlar için uygun modeller var kn var bende açık hava filitresi gayet memnunum ama forumda arastırırsan daha net bilgi alırsın:)

hava filtresi ile rölantide nası bi ses alabileceksin bilemicem ama hava filtresinde iş bütçene bakar.eğer ki bütçe yetiyorsa air intake kit'i tercih ederdim.kutu içine göre hem daha az dirençle hava çekilir hem de daha soğuk hawa çekilebilir.75-80'e kn marka 45ytl'ye spot filtreler de bulunmakta...

Ben Damman marka açık hava filtresini 30 ytl'ye aldım ısı yansıtıcılı bir ürün ve gerçekten çok hoş bir ses veriyor tavsiye ederim

Simota 200-250 civarında mükemmel bi ses alcaksın :)

her marka aractan ses çıkmaz uygulamayı çok düzgün yapmalısın rölantide hava filtresi değil egsoz ses verir. k&n iiidir.

senin araban nedir ve arkadaşların dediği gibi rolantide ses vermaz
her arabaya açık filtre uygun değildir

Green kutu içi hava filitresi aldım. 100.000 km kullanılıyor. Her bakım sırasında yıkatıp tekrar kullanıyorsun. 100 YTL civarında almıştım. Ses yapmıyor.

Geri