Hasar maliyeti ne kadar olur? :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok kötü olmuş geçmiş olsun Muhammed, tamponda kırılmış bu arada...
Allah korkusu kul hakkı bilmeyen mahluk bilmezmiki mazlumun bir ahı onun yakasını bırakmayacak beladır? o belakı bunun mislisi le olacak yetmedi ahirette namazı da yok ki imanını satacak sana? ne yapacak? üç kuruşluk dünya için..
Tekrar geçmiş olsun bunlar insan olamaz ya
ciddi hasar var bunu söyleleyim tampon yeni far yeni arka çamurluk yan çamurlu bagaj kapağı

abi bagaj kapağında hiç bi sorun yok sapa sağlam fotoğrafta size öyle gelmiş

arkdaş kaç tl ye yaptımıs duydunuz dimi???530 a parçalar 600 tl işçilik verecekmiş....toplam 1130 tlye yaptırmış...siz aksraya gelin bu arabyı gidelim 600 e yaptırın ben size arabamı hediye etcem...bu kadarda kendimden eminim...siz 500 den bahsediyorsunuz...neyse hayırlısı olsun saglıklı bir şekilde yaptırsında sonuç olarak...sizin ustanız çok çok çok iy rakam söylmiş...200 tl ye tampon alamzsınız siz alıp boyatıyorsunuz..sizin usta işçilik hiç almıyor bunu anladım ben...çünkü 500 tl ye zaten yaptıgı masraflar tutar...ustanıza birdaha sorun bi...;)

valla benı kaça yaptırdıgı ılgılendırmıyo hocam bız burada bu fıyata yaparız gerısı teferruat ;)

arkdaş kaç tl ye yaptımıs duydunuz dimi???530 a parçalar 600 tl işçilik verecekmiş....toplam 1130 tlye yaptırmış...siz aksraya gelin bu arabyı gidelim 600 e yaptırın ben size arabamı hediye etcem...bu kadarda kendimden eminim...siz 500 den bahsediyorsunuz...neyse hayırlısı olsun saglıklı bir şekilde yaptırsında sonuç olarak...sizin ustanız çok çok çok iy rakam söylmiş...200 tl ye tampon alamzsınız siz alıp boyatıyorsunuz..sizin usta işçilik hiç almıyor bunu anladım ben...çünkü 500 tl ye zaten yaptıgı masraflar tutar...ustanıza birdaha sorun bi...;)

ayrıca ben tampon değişirse demedim tamir olursa dedım değişirse 700 800 tl

Geçmiş olsun. Masraf ortaya çıkmış. 1.500tl civarı tahmin etmiştim. Konuyu sonlandırıyorum.

theemre o dediğin fiyatlara bu işi polyesterci bile yapmaz. İyi bir işçiliği alamazsanız. Ustalık iyise hakkı bellidir, köle değil iyi bir usta 3 kuruşa zararına yapsın. 2012 fiyatlarına adapte olursunuz inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri