Hasar maliyeti ne kadar olur? :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

madtiqer13

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Selamun aleyküm arkadaşlar,

Dün gece arabayı evin önüne parketmiştim normalde her zaman garajda bırakıyoruz ama dün gece kapının önündeydi ve sabah kalktıgımda arabanın sağ arka tarafında hasar vardı kasten mi yapıldı bilmiyorum ama ciddi bir hasar sizce maliyeti ne kadar olur ? :(:(:(

32whj.jpg

hocam öncelikle geçmiş olsun Allah beterınden saklasın en kötü durumlardan bırıde budur madem vurdun ınsanlık adına bı no fılan bırak tam çözemedim ama pek vuran aracın rengı cıkmamıs gıbı ayrıca araç kaldırmıın yanında nasıl olmuş pek cıkaramadım ama fiyatlar hakkında tahmın yapayım

sağ stop lambası = 80 tl
tampon tamir mümkünse işçilik artı boya toplam 100 tl civarı
eğer tampon değişirse artı boyası 200 tl
bagaj kapağı stop önü hasarı benzin kapağı boya işçilik vs de 300 350 civarı
yani toplamda 500 600 tl hasarı mevcut aracınızın

hocam öncelikle geçmiş olsun Allah beterınden saklasın en kötü durumlardan bırıde budur madem vurdun ınsanlık adına bı no fılan bırak tam çözemedim ama pek vuran aracın rengı cıkmamıs gıbı ayrıca araç kaldırmıın yanında nasıl olmuş pek cıkaramadım ama fiyatlar hakkında tahmın yapayım

sağ stop lambası = 80 tl
tampon tamir mümkünse işçilik artı boya toplam 100 tl civarı
eğer tampon değişirse artı boyası 200 tl
bagaj kapağı stop önü hasarı benzin kapağı boya işçilik vs de 300 350 civarı
yani toplamda 500 600 tl hasarı mevcut aracınızın

sağol abi aracıma vurduklarında orda değildi kapının önündeydi bende evin arka bahçesine çektim :(

hocam ne maliyeti çağır polisi vurup kaçmışlar muhabbetine gir. kasko yada sigorta karşılasın?

sigortacınızı arayıp çarpıp kaçtıklarını söylermisiniz tutanakla yapmıyorlarmı acaba?

Çok kötü olmuş geçmiş olsun Muhammed, tamponda kırılmış bu arada...
Allah korkusu kul hakkı bilmeyen mahluk bilmezmiki mazlumun bir ahı onun yakasını bırakmayacak beladır? o belakı bunun mislisi le olacak yetmedi ahirette namazı da yok ki imanını satacak sana? ne yapacak? üç kuruşluk dünya için..
Tekrar geçmiş olsun bunlar insan olamaz ya
ciddi hasar var bunu söyleleyim tampon yeni far yeni arka çamurluk yan çamurlu bagaj kapağı

Gecmıs olsun gercekten sinir bozucu bır durum malesef alt saseye kadar hasar almıs yuksek Jip yada buna benzer yuksek bır arac tarafından darbe almısa benzıyor renk cıkmaması ilginc darbeyı tamponla veya celık barıyer celik direk gibi bir şeyden almış gibi duruyor haberın olmadan bırısı spın atıpta arka ceyreği vurmadığına emın mısın ??
Karakola muracaat edebilirsin hıc kırık parca fılan yokmu karsı aractan sonucta her aracın hatta modelın parcasında fark olur ayrıca bolgede mobese kameraları vardır polıs bunları degerlendırecektır ilgilenilmezse savcılığa gidersin..

Son düzenleme:
Geçmiş olsun, hasarın tahmin edilenden çok daha fazla olacağına eminim :(.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri