Hangi yakıt?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cinaru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi yakıt firmasını tercih ediyorsunuz?

• Shell

Oy: 77 38.9%
  • Opet

Oy: 58 29.3%
  • Bp

Oy: 19 9.6%
  • Türkpetrol

Oy: 3 1.5%
  • Petrol Ofisi

Oy: 47 23.7%
  • Diğer

Oy: 7 3.5%

• Kullanılan toplam oy
    198
  • Anket kapatılmış .
benzini SHELL`den akılı KEL`den al derler... :)

Böyle bir genelleme yapmak doğru değil bence. Aynı markalar bile semtine göre acayip fiyat farkları sunuyor. Örneğin kurtuluş tarafındaki Shell ile Yenimahalle Shell arasında 0.25 YTL gibi bir fark çıkıyor. Buna ne diyorsun ?
Valla böyle bir farkı ilk defa Ankara'da duydum ben. İzmir'de öyle bişey yok. Heryerde aynı gibi yani en fazla 5 kuruş oynuyor. Benzin olsa kaçak getiriyorlar diyecem ama lpg'yi de kaçak getiremezler heralde. Ama yine de araştırmak lazım. Duyulmamış markalar bile fazla fark etmiyor burda. Nakliye olarak ucuza getiriyorlardır belki. Tek ihtimal bu oluyor ama İzmir'den ucuz olması şaşırtıcı.

Aynı bp den alyorum 97 oktan memnunm 3 4 yıldır.
Opetten kullandım bi ara araçta gazdan çekince silkeme oluyordu.

Bende shell kullanıyorum.memnunum.ama markadan daha önemli olan bence de istasyon.

Aracım ford olduğu için Opet'ten alıyorum.

Bende Sakarya'da Devlet Hastanesi karşısındaki Shell den alıyorum......Bir defa aldıgım istasyonun 300 mt ilerisindeki shell den aldım araba zıplamaya başladıı...Yani bir arkadaşında dediği gibi önemli olan markadan cok hangi istasyonun nasıl yakıt sattıgı....

bencede... markadan çok hangi istasyon..
Forumdakilerin tavsiyesi opet kullandım aracın sesi acaip arttı..

son 3 depodaki izlenimlerim şöye..

shell.. şehiriçi istanbul.. 0.177 kuruş.. ses normal.. çekiş normal..

Opet.. şehiriçi istanbul.. 0.170 kuruş.. ses çok.. çekiş normal..

Total.. şehiriçi istanbul 0.165 kuruş.. ses az.. çekiş iyi..

hep aynı istikamette ve aynı tarzda kullanırım.. sanah işe git akşam gel..

nişantaşı.. çekmeköy.. köprü trafiği..

Bence yakıt firması değilde yakıt aldığınız istasyon önemli.Neticede her firma yakıtlarını belli koşullarda test etmekte. Aynı yakıtı bile farklı istasyondan aldığınızda durum değişebilir.Benim defalarca başıma geldiğinden çok iyi bilirim.

Geri