Hangi Yağ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maximm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maximm

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ustalarım, abilerim. Bu gün aracım yağ seviyesi uyarısı verdi.ekleme yapıcam.hangi yağ markasını ve modelini( şu 10-40 , 0-30 gibi) tavsiye edersiniz???
10a 40 kullanılan araçta 0-30 kullanılmazmış,0-30 kullanmak için daha önce sürekli onu kullanmış olmam gerekirmiş gibi şeyler duydum.Doğrumudur acaba???

serviste bakım yaptırdım geçen pazartesi 5-30 opel marka yağ koymuşlar

castrol 10-40 opeller için ideal bir yağ. ancak tabi servis en iyisi bilir demekten kacınmıyorum :D

valla ben orjınal gm yagını kullanıyorum

1-Sentetik 0-40
2-Semi sentetik 10-40
Uygun olanlar bunlar. Değişik yoğunlukta olanda kullanılıyor. Önemli olan sentetik veya semi sentetik olmasıdır.

Geçenlerde yıllık bakım yaptırdım yetkili servis mobil 5-30 koydular daha önce hep 10-40 kullanıyordum niye bunu koyuyorsunuz dedim kışın araç için daha iyidir dediler öylece kaldı

Ne kadar ince olursa motor o kadar kolay atıyor. 10-40 Opeller için uygunmuş.

ac delco 15- 40 yada 10-40 uygun fiyata alabileceğin yegane yağ bizde filtre dahil 50 ytl değişim , aynı zamanda corsamıza golfümüze de bu yağdan koyuyoruz gayet kaliteli bi mal

eğer tam sentetik istiyosan mobil 1 yeganedir onu da 80 ytl civarına piyasada bulursun

yarısentetiği 7500 de tam sentetiği 15 000 de değiştirmen gerekmekte

eger yağ ekliceksen ekleyeceğin yagın araçtakiyle aynı marka ve viskozitede olmasına dikkat et tam sentetik yagı yarısentetikle tamamlarsan sentetik yagın özelliklerinden feragat etmiş olursun çunku yuksek ısıda kaynaşacagından kimyası bozulabilir

saygılar Burak Kalkan Özkal Opel

Geçenlerde yıllık bakım yaptırdım yetkili servis mobil 5-30 koydular daha önce hep 10-40 kullanıyordum niye bunu koyuyorsunuz dedim kışın araç için daha iyidir dediler öylece kaldı

evet bende araştırdım kışın 5-30 yazın ise 10-30 idealdir diye bilgi aldım

Geri