2001 Model CDX diyorum ben de.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaslar unutmadan. 98-99 CD'lerin bazıları CDX'lerden donanım olarak üstün.... geçen bir tane CDX gördüm. araç bilidğiniz GLS...CDX diye aldanmamak gerek... tabi 00-01 CDX yaş olarak daha avantajlı birde bu araçlar daha fazla ücrete alındığından sadece bilen alıyor. nerden baksanız arada 1500-2000lira fark var. bu nedenle fazla ele ayağa düşmüyor.
bu forumda kimde vardı stadartdan donanımı epey yüksekdi far sensörü yağmur sensörü cruze control far yıkama ısıtmalı koltukdan elektrikli koltuklardan deri döşemeden tutda adamlar mercekli farına koymuşlar mercekli farın avantajı exenon takabilirsiniz.. çağrının arabasıydı galiba donanımı duyduğumda çok şaşırmışdım o zamanlar arabaya o kadar donanım koymuşlar diye.. yani ağzına kadar dolu full+full bir modeli var onu alın.. ben tam vectra b lerin modellerini bilmiyorum onlarca çeşit modeli var ama tepedeki zirvedeki en full+full modeli hangisiyse onu alın bence 2.0 motorda olursa tadından yenmez..
öyle bi araç tr'ye bayi yoluyla girmiş mi??
benimde ilk aracım 97 1.6 gl idi memnundum sonra sıfır araca kadar aldım son olarak 2006 vectra c almıştım görsel olarak güzel bir araç yoldada gayet iyiydi sonraları soğudum araban birazda başka planlarım olmasından dolayı satıp elimde biraz para kalsın istedim ve verdim aracı.şimdi düşüncem şöyle temiz bir vectra almak izinlerde hep uzun yol yaptığımdan araç yormasın isitiyorum beni 2.0 almaya karar verdim şuanda CDX ön planda form da arkadaşlarda öyle yazmış zaten hep.ama araştırma yapıyorum dediğim araçların km çok yüksek 130 binden aşağı yok olanıda baya farklı fiyat yazmış zaten.düşüncem temiz bişey alıp bidaha satmamak gittiği yere kadar binmek bakalım hayırlısı.sizinde duydunuz bildiğiz temiz CDX varsa duyarsanız haberim olsun arkadaşlar.teşekkür ederim ilgize...