Hangi motor tipini tercih etmeliyim ?

Kuru.emrahh

Kayıtlı Kullanıcı
55-Samsun
Arkadaşlar merhaba , forumda yeniyim ancak J kasanın da hayranıyım .
Geçtiğimiz günlerde aracımı sattım ,
Astra J kasa almak istiyorum ama 1.3 CDTI motor mu 1.4 T Benzili mi yoksa LPG li mi tercih etmeliyim bu konuda oldukça kararsızım . Günlük sıklıkla kullanacağım bı araç olucak dipnot olarak düşeyim.
Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler

Emrah bey bütçe ve toplam kilometre ile alakalı bir durum. 1.3 dizel motorlar hakikaten çok az yakıyor... 1.4 T motorlar şehiriçinde malesef biraz fazla yakıyorlar... Bir önceki aracım olan 1.4T ile LPG olmadan kullanıyordum, yıllık ortalama 10 bin kilometre yol yapıyordum. Sizin tercihinizde ki LPG konusuna gelince benim önerim benzinli olarak alın LPG siz taktırın, böylece garanti süresi kadar kafanız rahat olur ve sistemi tanıma fırsatı edinmiş olursunuz.

Emrah bey bütçe ve toplam kilometre ile alakalı bir durum. 1.3 dizel motorlar hakikaten çok az yakıyor... 1.4 T motorlar şehiriçinde malesef biraz fazla yakıyorlar... Bir önceki aracım olan 1.4T ile LPG olmadan kullanıyordum, yıllık ortalama 10 bin kilometre yol yapıyordum. Sizin tercihinizde ki LPG konusuna gelince benim önerim benzinli olarak alın LPG siz taktırın, böylece garanti süresi kadar kafanız rahat olur ve sistemi tanıma fırsatı edinmiş olursunuz.
Baktığım bı araç şuan 117 binde , 135 Bin fiyatı 1.3 CDTI Sport , Diğeri 1.4 T Otomatik 92 binde fiyat aynı . LPG dediğiniz gibi düşünüyorum aslında diğer taraftan benzinde kullanmayı da düşünüyorum

Benim gibi Omega B 2.5 V6 alın zaten aşık olacağınız için lpg takmayacaksınız :D

• Beğen
Tepkiler: Hasip ve 06Berkay
1.3 DİZEL DE OTOMATİK VİTES YOK. EĞER SİZİN İÇİN VİTES SORUN DEĞİLSE BEN OLSAM DİZEL OLANI ALIRDIM.

Geri